Kedvenc helyek

Mary PopKids 6. szülinap, barbarastahl, Monkeyneck

Budapest, A38 Hajó, 2016. január 29. 21:00
A minifesztivál-zsúron a Popkölykök megadják a módját, hogy sokáig emlékezhessünk erre a szülinapra, ami sorban a hatodik. Több, elektronikába hajló vendéggel ünnepelnek: Stahl Barbara például r&b-t, Monkeyneck pedig deep house-t hoz a fedélzetre.
Az „elektronikus r&b”-t játszó barbarastahl épp debütalbumát készíti. Stahl Barbara első dala (A bit) máris ásványvíz-reklámzeneként hódít. A szülinaposok repertoárja fogós funk és bizsergető soul slágerekből áll, melyek közé nemrég a Young Souls is besorolt. Nagyban készülődnek a tavaszra időzített, The Biebers-szel közös „Glaktikus Országos Turné”-ra is. Az afterért felelős Monkeyneck munkássága leginkább a deep house pulzálása felől közelíthető meg, producerként Marge és Andro mellett is iparkodott. A Top Mgmt Djs pedig a fellépők kollektíváját rejti.  
 
Jegyár: 2200 Ft, elővét: 1600 Ft 
Air
2016.01.21
|


Játék
A 20 éve elhunyt amerikai rádiós nagyságnak állít emléket Szörényi Levente és Gájer Bálint. Az utóbbi előadó jelenléte ott, ahol swing vagy jazz szól, evidens; ezen az esten viszont a legendás szenior dalszerző-énekes új oldaláról mutatkozik be.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.