Kedvenc helyek

Janis Joplin születésnapi koncert a Művész Undergroundban

Janis Joplin (szül. 1943. jan. 19) volt a legnagyobb bluesénekesnő, aki fehér létére olyan tökélyre fejlesztette a stílust, mint még előtte senki sem. Híres jelmondata „élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon".
1961-től 66-ig végigjárta az országot, alkalmi munkákból élt, egy ideig még egyetemre is járt. 1966-ban eljutott San Franciscóba, tagja lett a Big Brother And The Holding Company-nak. 1967-ben Monterey-ben tűnt ki különleges, rekedt blueshangjával, és ettől kezdve figyeltek fel rá igazán. 
 
A Művész Undergroundban január 30-án, 21 órától Janis Joplin születésének 73. évfordulója alkalmából emlékestet rendeznek. A házigazda Janis Joplin emlékzenekar (Garda Zsuzsa, Benkő Zsolt, Tóth Henrik, Prohászka Ferenc, Gilián Gábor, Takács Attila) - akik Joplin születésének 60. évfordulója alkalmából rendezett emlékkoncerten alakultak - erre az eseményre két sztárvendéget hívtott meg: Soniát aki egy igazi Joplin-torok, valamint egy ígéretes tehetséget, Péterfy Kingát. 
 
A koncert után rockdiszkó hajnalig. Vár mindenkit DJ Gonda Jr., Magyarország "valószínűleg" legjobb rock DJ-je!
 
Jegyár: 1800 Ft, elővételben 1300 Ft 
2016.01.22
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.