Kedvenc helyek

Havizaj#97

[ ambient ]
Jan-Kees van Kampen (NL), Alexander Zaklysnky (US/IS), Ingrid Eel (US/HK), Fineartsmusic, UEUM, ParaNoiZ
Budapest, G3 Klub, 2016. február 9. 20:00
A szokatlan zenékre szakosodott Havizaj legfrissebb kiadásában az Elveszett Ló nyomába eredhetünk! Amerikából Hollandia érintésével egyenesen Izlandig is kalandozhatunk. Nemzetközi tudósokból álló kalauzaink a hangok és zajok szakértői.
Jan-Kees van Kampen szabadúszó zeneszerző és médiaperformer tagja a GOTO10 kollektívának, és működött együtt a Schreck Ensemble-lel is. A Reykjavikban élő amerikai, Alexander Zaklysnky audio-vizuális installációi az elmélyültséget segítik elő. Övé a Lost Horse Gallery, az izlandi művészek platformja. A Hollandiában letelepedett Ingrid Lee a California Institute of the Arts-on diplomázott; a rezgések, ütemek és zajok improvizatív megközelítésében hisz. A FineArtsMusic egy hazai non-music/ambient triót, az UEUM pedig egy pozan-elektronika duót fed. A ParaNoiZ szabadzenében utazik.
 
Jegyár: 1000 Ft
Air
2016.01.28
|


Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.