Kedvenc helyek

Havizaj#97

Jan-Kees van Kampen (NL), Alexander Zaklysnky (US/IS), Ingrid Eel (US/HK), Fineartsmusic, UEUM, ParaNoiZ
Budapest, G3 Klub, február 9. 20:00
A szokatlan zenékre szakosodott Havizaj legfrissebb kiadásában az Elveszett Ló nyomába eredhetünk! Amerikából Hollandia érintésével egyenesen Izlandig is kalandozhatunk. Nemzetközi tudósokból álló kalauzaink a hangok és zajok szakértői.
Jan-Kees van Kampen szabadúszó zeneszerző és médiaperformer tagja a GOTO10 kollektívának, és működött együtt a Schreck Ensemble-lel is. A Reykjavikban élő amerikai, Alexander Zaklysnky audio-vizuális installációi az elmélyültséget segítik elő. Övé a Lost Horse Gallery, az izlandi művészek platformja. A Hollandiában letelepedett Ingrid Lee a California Institute of the Arts-on diplomázott; a rezgések, ütemek és zajok improvizatív megközelítésében hisz. A FineArtsMusic egy hazai non-music/ambient triót, az UEUM pedig egy pozan-elektronika duót fed. A ParaNoiZ szabadzenében utazik.
 
Jegyár: 1000 Ft
Air
2016.01.28
|


Játék
A szécsényi Forgách-kastély kertjében augusztus 5-7. között felpezsdül az élet, három napig nem csak az akkor kezdődő olimpiától, hanem a Mátraalja Fesztiváltól is hangos lesz a környék.
Foci-Eb
A Sky Sports internetes gólszépségversenyén Gera Zoltán találata győzött.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.