Kedvenc helyek

Toby Driver (USA)

Budapest, Instant, február 4. 20:00
Toby Driver olyan sofőr, aki kietlen és veszélyes vidékeken is fölényesen átvezet. A feléje dobált műfaji besorolások – avant-goth, doom/black, weird-metal, poszt-folk – néhol azért közel járnak az igazsághoz. Most az utóbbi vonalra koncentrál.
A 37 éves zenész első szárnypróbálgatása a ’96-os, new age-es bostoni motW (maudlin of the Well) volt. Következő formációjával emelte a tétet: a brooklyni Kayo Dot már a dalformával is szakított. De a kísérleti Vaura zenekart is neki köszönhetjük, illetve a Mr.Bungle oldalhajtásának, a Secret Chiefs 3 csapatának basszusgitárosi posztján is őt találjuk. Korongjait a John Zorn-féle Tzadik és a Hydra Head Records is bevállalta. Multitálentumát jelzik remixei is (pl. a Pyramids vagy a Bloody Panda részére), illetve egy rövidfilmhez (The Pod) is komponált. Mostani, folk-rock estjén a Kayo Dot-dobos, Keith Abrams és a The Academy Of Sun-billentyűs, Nick Hudson társul vele. 
 
Ingyenes!
Air
2016.01.28
|


Játék
A magát „szónikus behemót”-nak nevező bigband akár 25 személyesre is bővülhet, és a skandináv régió krémjéből áll.
Laci bácsi, gasztropornó és a kulturális kirekesztés
Böcskei Balázs - Mikecz Dániel
(Dinamó Műhely)
Laci bácsikon és egészen fura gasztrokultúrájukon rötyögni semmivel sem jobb, mint prolizni. Lévén ugyanaz.
23
10
Én így szüretelek
Alkonyi László
(Borrajongó)
Évjárattól függően, ez 3-8-szori szüretet jelent egyetlen ültetvényen. Ezért volt nekünk tavaly három hektárról 23 szüreti napunk.
1
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.