Kedvenc helyek

A Guns’N’Roses bejelentette az USA-n kívüli első koncertjeit

Az Guns’N’Roses Mexico City-ben fog koncertezni először az Egyedült Állomokon kívül, mióta újra összeálltak. Az együttes a Coachella fesztivál és az április kaliforniai koncertjeik között fog fellépni Mexikó fővárosában.
Az újraegyesült Guns’N’Roses Axl Rose-zal, Slash-sel és Duff McKagannal fog fellépni, 1993 óta először. Bár azt még egyelőre titok övezi, ki fog a dobok mögül fellépni. A Slash és Axl Rose közötti 20 éves viszálynak 2015-ben vége szakadt, így az együttes békével kép a színpadra.
 
Az Egyesült Államokban négy koncertjük lesz, azt még azonban pletykák övezik, hogy Nagy-Britanniában is koncertezni fognak.
 
(nme.com) 
2016.02.03
|


Játék
A kannibál indiános western-horror olyan ritkaságszámba megy, hogy történetesen csak ez az egy film jut eszembe az alműfaj kapcsán.
Vajna Tímea exkluzív beszámolója Cannes-ból
Vajna Tímea
(Life.hu)
Már hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat, és létrehozok egy fórumot, ahol beszámolhatok azokról az érdekességekről, amik velem történnek.
3
20
De nem az a lényeg, hogy finom legyen?
Kovács Antal
(Pinceáron-hírlevél)
Általában igen. De Bor összefüggésében azért ennél jóval árnyaltabb a történet. Hogy mást ne mondjak: a kézműves bor kultúránk része, nem pedig egy élelmiszeripari tömegtermék.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.