Kedvenc helyek

SHXCXCHCXSH (SWE), Dork, Isu

[ techno ]
Budapest, Fogas - Larm, 2016. február 12. 23:00
Futhatunk pár kört, hogy a Technokunst aktuális vendégének nevét kimagyarázzuk – talán a „Mit hallgatsz?” kérdésre a válasz a „tuc-tuc” svédül – a lényeg, hogy a homályba burkolt két norrköpingi alak kísérletezős, dark technójával metsz, mint az acél.
Dork és Isu vendégének Facebook-ismertetője ennyiből áll: „xcsvxczvssvxcsvxzcxvscxsvzvsvcxcvxv”, az életrajzi adatokat pedig végképp nem tolják túl. Az anonimitás divatját cikiző blöffön túl azért több van a srácokban, főleg ha a Semantica, a Subsist és az Avian kiadó is berizikózta anyagaik kiadását. Megjelenéseik címei is gyakran rejtvények: példa erre a 2013-as debütjük, a STRGTHS. Az elmosódott, monokróm képeken megmutatkozó páros a fojtó, sötét atmoszférát ragyogó pillanatokkal szurkálja, a ’90-es évek hard techno-gyökereit pedig előremutató hangmanipulációkkal elegyíti. 
 

 
Jegyár: 1500-2500 Ft 
Air
2016.02.03
|


Játék
Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.