Kedvenc helyek

SHXCXCHCXSH (SWE), Dork, Isu

Budapest, Larm, február 12. 23:00
Futhatunk pár kört, hogy a Technokunst aktuális vendégének nevét kimagyarázzuk – talán a „Mit hallgatsz?” kérdésre a válasz a „tuc-tuc” svédül – a lényeg, hogy a homályba burkolt két norrköpingi alak kísérletezős, dark technójával metsz, mint az acél.
Dork és Isu vendégének Facebook-ismertetője ennyiből áll: „xcsvxczvssvxcsvxzcxvscxsvzvsvcxcvxv”, az életrajzi adatokat pedig végképp nem tolják túl. Az anonimitás divatját cikiző blöffön túl azért több van a srácokban, főleg ha a Semantica, a Subsist és az Avian kiadó is berizikózta anyagaik kiadását. Megjelenéseik címei is gyakran rejtvények: példa erre a 2013-as debütjük, a STRGTHS. Az elmosódott, monokróm képeken megmutatkozó páros a fojtó, sötét atmoszférát ragyogó pillanatokkal szurkálja, a ’90-es évek hard techno-gyökereit pedig előremutató hangmanipulációkkal elegyíti. 
 

 
Jegyár: 1500-2500 Ft 
Air
2016.02.03
|


Játék
New York tele van magányos szívekkel, akik a párjukat keresik, hol a szerelem nevében, hol egy kis kaland kedvéért, hol pedig valami olyasmihez, ami a kettő közé esik.
Foci-Eb
Nagy Ádám úgy véli, bármi megtörténhet az egyenes kieséses szakaszban a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.