Kedvenc helyek

Where Are We Now? Koncert David Bowie emlékére

[ alternative / rock ]
Budapest, A38 Hajó, 2016. február 24. 20:00
Január 10-én végleg távozott a bolygóról a David Bowie néven híres popikonná vált életforma. Az egész világot megrázta az utánozhatatlan művész elvesztése, és természetesen a hazai alternatív zenészek is egy fergeteges emlékesttel készülnek.
A méltó búcsút a KFT-s Márton András szervezi, zenekarából még II. Lengyelfi Miklós vesz részt az esten. A Sexepil zöme jelen lesz, de az Európa Kiadóból Kirschner Péter és Menyhárt Jenő is felbukkan. Kihagyhatatlan tényező a hazai Bowie-tribute csapat, a Starmans alapítója, Poniklo Imre (Amber Smith), és aki ebben régi társa: a hiperkarmás Frenk. A pörgősebb számokat a Junkies-vezér Szekeres Andrásra lehet bízni, de jut dal Szűcs Krisztiánnak (ex-HS7) és Szepesi Mátyásnak (Konyha) is, de az egykori Kispál- és Poster Boy-dobos Mike Zwecker is teljes erőbedobással üt majd. A blues-osabb vonalat a Pribojszki Mátyás Band-ből a névadó kíséretében Szász Ferenc prezentálja.
 
A legifjabb generációt eddig négy hölgy - Jónás Vera, Kézdy Luca, Sárközy Fanni és Szalai Anesz - mellett Balla Máté és Vitáris Iván az Ivan & The Parazolból képviseli. A fellépők névsora eddig bő kéttucat, de folyamatosan bővül; a rendezvény minden bevétele pedig jótékony célra gyűlik.
 
Jegyár: 1500 Ft
Air
2016.02.12
|


Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.