Kedvenc helyek

Zedd otthagyná Amerikát, ha Trump nyerné az elnökválasztást

A német származású, jelenleg Amerikában élő fiatal sztár-DJ igen rosszul viselné, ha Donald Trump nyerné az amerikai elnökválasztást, olyannyira, hogy Trump győzelme esetén azonnal visszaköltözne Németországba.
Zedd minderről a Twitteren értesítette rajongóit, ám nem ő az egyetlen művész, aki ellenzi a milliárdos üzletember politikai szerepvállalását. Trump ugyanis számos zenész dalát használta fel engedély nélkül a kampánya során, így összetűzésbe keveredett többek közt Adele-lal, Neil Younggal, az REM-mel, a Rolling Stones-szal és az Aerosmith együttessel is. Tavaly Keith Richards is úgy nyilatkozott, hogy a legrosszabb rémálom válna valóra, ha Trump nyerné az elnökválasztást, ám sajnos ez tényleg bekövetkezhet. 
 
Mindeközben Trump az ellenvéleményekkel mit sem törődve a republikánusok színeiben kampányol tovább, és sokak megdöbbenésére a New Hampshire-i előválasztáson hatalmasat tarolt, ezzel pedig egy lépéssel közelebb került a céljához. A hírverést fokozandó film is készül róla The Art Of The Deal címmel saját, 1987-es könyve alapján, melyben a főszerepet nem kisebb név, mint Johnny Depp alakítja majd. 
 
(NME) 
2016.02.12
|


Játék
Mayer ezúttal legsikeresebb experimentális formációjával, a Nerve-vel érkezik az A38-ra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.