Kedvenc helyek

Lady Gaga David Bowie-ról csináltatott tetoválást

Lady Gaga a Grammy előtt egy nappal csináltatta meg 18. tetoválását, ami David Bowie-t ábrázolja. Az énekesnő a ma esti Grammy-n rendezett David Bowie-emlékkoncerten is fellép.
Az énekesnő Snapchaten osztotta meg, majd twitteres rajongói oldalára is felkerült a kép a legújabb tetoválásáról. Bowie-t az Alladin Sane című, 1973-as albuma alapján varratta magára. Ken Ehrlich, a Grammy producere a New York Times-nak nyilatkozva elmondta, az elhunyt énekes nagyban befolyásolta Gaga zenei stílusát.
A Los Angelesben rendezett Grammy-n az énekesnő egy 6-7 perces válogatást fog előadni Bowie 3-4 számából. A 29 éves Gaga az első lesz, aki egyazon évben fellép a Grammy-n, a Super Bowlon (az amerikai himnuszt énekelve) és az Oscar-díjátadón.
(nme.com) 
2016.02.15
|


Játék
Úgy bulizz, mintha a munkahelyed múlna rajta az év legemlékezetesebb vígjátékában! Mikor egy mindenbe belekontárkodó ügyvezető (Jennifer Aniston) elhatározza, hogy megszünteti a cég egyik rosszul menő szárnyát, az azt vezető öccse (T.J. Miller) úgy érzi, hogy ezt nem hagyhatja annyiban.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.