Itt a Cloverfield-folytatás legfrissebb előzetese!

10 Cloverfield Lane címmel kerül március 11-én az amerikai mozikba (hazai bemutató: április 14.) a 2008-as katasztrófa-/horrorfilm folytatása. A J. J. Abrams produceri közreműködésével létrejött második rész, akárcsak az első, teljes titokban forgott.
Idén januárig senkinek sem volt fogalma arról, hogy készül a folytatás, aztán egyszer csak kijött az első előzetes, beindítva ezzel a gerillamarketinges eszközöket sem megvető filmesek reklámkampányát. A 2008-as Cloverfieldnél ugyanez volt a helyzet, a film szinte a semmiből, teljesen ismeretlen színészekkel és rendezővel jött ki, és lett végül kasszasiker, pedig a történet leírva nem volt túl meggyőző: egyszer csak megjelent egy szörny, és kiirtotta New Yorkot, mindezt pedig a The Blair Witch Project által divatba hozott, kézikamerás felvételeken követhették végig a nézők. (A második film szerencsére nem folytatja ezt a trendet, legalábbis az előzetesekben nem szerepelnek ilyen jelenetek.)
 
A Cloverfield rendezője, a kezdő direktorként ezzel a filmmel debütáló Matt Reeves azóta befutott, megrendezhette például A majmok bolygója - Forradalom című filmet, bár tegyük hozzá, korábban is dolgozott már sikeres filmen, ő írta például a Száguldó erőd vagy a Don Juan deMarco forgatókönyvét. 
 
Az új rész, a 10 Cloverfield Lane szintén egy ismeretlen rendező kezei közül kerül ki: Dan Trachtenberg eddig mindössze egy videojátékhoz kapcsolódó rajongói dokumentumfilmet készített, szóval őt is mély vízbe dobták, a forgatókönyvbe pedig a Whiplash író-rendezője, Damien Chazelle segített be.
 
A sztoriról egyelőre annyit tudunk, hogy egy fiatal nő (Mary Elizabeth Winstead) autóbalesetet szenved, és egy bunkerben találja magát egy vele hasonló korú (John Gallagher) és egy idősebb férfi (John Goodman) társaságában. Utóbbi azt állítja, hogy megmentette az életét egy vegyi támadás után.
 
A legújabb előzetes igen friss, a The Walking Dead című sorozat szünetében tegnap mutatta be az AMC.
     
2016.02.15
|


Film premierek

Pappa Pia

magyar musical, 90 perc, 2017
Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
18:10
Mr. Tűsarok
amerikai-angol vígjáték, 2005
18:10
Noé
amerikai filmdráma, 2014
18:15
James Bond: Szigorúan bizalmas
angol akciófilm, 1981
18:20
Üres város
amerikai dráma, 2007
18:25
Szerelem és barátság
francia-holland-ír romantikus vígjáték, 2015
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.