Kedvenc helyek

Electrify Series vol.9.: Aïsha Devi (CH), TCF (N), Helm (UK)

Budapest, Trafó, 2016. február 27. 20:00
Messziről jött ember azt mond, amit akar; hát még, ha zenélni kezd! A távol-keleti Aïsha Devi például meditációs technikát, a norvég TCF adathalmazokat, a brit Helm pedig ipari eufóriát fog koncert címén előadni, vagy inkább: közvetíteni.
A svájci, tibeti és nepáli gyökerű Aïsha Devi a mantrák szakértője, melyekhez innovatív hangzásvilágot társít, így kapcsolja ki a stresszes főváros hallgatóságát. A Kate Wax álnéven is alkotó hölgy ősszel jelentkezett az Of Matter And Spirit című új anyagával. Hasonlóan elröppent fazon TCF (Lars The Contemporary Future Holdhus) is, aki oslói képzőművész létére utópisztikus ambientet állít elő, virtuális hangszereit és számcímeit is kódolva. Az Iceage nevű dán poszt-punk zenekarral tavaly turnézó, londoni Luke Younge pedig ipari és dub alapokról indulva épít kacsalábon forgó IDM-et. 
 
Jegyár: 2400 Ft, elővét: 1900 Ft 
Air
2016.02.19
|


Játék
Csaknem fél évszázadon átívelve tárja elénk a „társadalmi változásokra nyitott, azokat folyamatosan elemző, majd abból saját képi világát megteremtő” Korniss Péter pályáját a Magyar Nemzeti Galéria kiállítása.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.