Kedvenc helyek

Kesha inkább marad szerződés nélkül, mint szexuálisan zaklató producerével

Az énekesnő, Kesha 2014 októberében indította el a pert producere, Dr. Luke (Lukasz Gottwald) ellen. Kesha szerint a férfi évekig szexuálisan kihasználta és megerőszakolta.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

 Kesha perének meghallgatása február 19-én volt. Az énekes szerint a 42 éves Dr. Luke mióta aláírták a szerződést 18 éves korában, 2005-ben folyamatosan verbálisan és fizikálisan zaklatta. A pert azonban az indította el, hogy a producer feltehetőleg bedrogozta Keshát és megerőszakolta, miközben az énekesnő öntudatlan volt.

Mindeközben Dr. Luke is perli az énekesnőt és anyját, akik szerinte rágalmazzák őt, és csak több hírnevet szeretett volna. Kesha továbbra is a Sony tulajdonában lévő Kemosabe Records céggel van szerződésben, de nem fog együtt dolgozni az eddigi producerével. Kesha szerint az énekeskarrierje tulajdonképpen már véget ért, mivel több, mint egy éve nem dolgozott a zeneiparban, amit az elnyújtott meghallgatásnak köszönhet.

(theguardian.com)
2016.02.20
|


Játék
A magát „szónikus behemót”-nak nevező bigband akár 25 személyesre is bővülhet, és a skandináv régió krémjéből áll.
Laci bácsi, gasztropornó és a kulturális kirekesztés
Böcskei Balázs - Mikecz Dániel
(Dinamó Műhely)
Laci bácsikon és egészen fura gasztrokultúrájukon rötyögni semmivel sem jobb, mint prolizni. Lévén ugyanaz.
23
10
Én így szüretelek
Alkonyi László
(Borrajongó)
Évjárattól függően, ez 3-8-szori szüretet jelent egyetlen ültetvényen. Ezért volt nekünk tavaly három hektárról 23 szüreti napunk.
1
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.