Kedvenc helyek

Kesha inkább marad szerződés nélkül, mint szexuálisan zaklató producerével

Az énekesnő, Kesha 2014 októberében indította el a pert producere, Dr. Luke (Lukasz Gottwald) ellen. Kesha szerint a férfi évekig szexuálisan kihasználta és megerőszakolta.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

 Kesha perének meghallgatása február 19-én volt. Az énekes szerint a 42 éves Dr. Luke mióta aláírták a szerződést 18 éves korában, 2005-ben folyamatosan verbálisan és fizikálisan zaklatta. A pert azonban az indította el, hogy a producer feltehetőleg bedrogozta Keshát és megerőszakolta, miközben az énekesnő öntudatlan volt.

Mindeközben Dr. Luke is perli az énekesnőt és anyját, akik szerinte rágalmazzák őt, és csak több hírnevet szeretett volna. Kesha továbbra is a Sony tulajdonában lévő Kemosabe Records céggel van szerződésben, de nem fog együtt dolgozni az eddigi producerével. Kesha szerint az énekeskarrierje tulajdonképpen már véget ért, mivel több, mint egy éve nem dolgozott a zeneiparban, amit az elnyújtott meghallgatásnak köszönhet.

(theguardian.com)
2016.02.20
|


Játék
Újra mozivásznon a The Doors egyetlen teljes hosszában rögzített koncertje, az 1968-as Live at the Hollywood Bowl digitálisan restaurált és 5.1-ben újrakevert változatban!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.