Kedvenc helyek

ELMARAD!!!
Kollektiv Turmstrasse (DE), Musumeci (IT), Lehar (IT), The Element (MT), Alex Flitsch (DE)

Budapest, Dürlin, 2016. március 5. 23:00
A németek és az olaszok egy barátságos rangadón mutatják meg a Dürlinben, hogy mennyi érzelem szorulhat a négynegyedes tánczenékbe. A hamburgi-berlini duó mellé egy pforzheimi ékszerészfiú is beáll, míg Itáliát Musumeci és Lehar fogja képviselni.
Christian Hilscher és Nico Plagemann már a ’90-es évek végén remekül tudott együtt dolgozni, majd lakni is: első közös albérletük a Turmstrassén volt. 2001-ben jelent meg debütjük az Electronic Parliament címkénél, de a Cocoon, a Get Physical, a Soma és a Defected kiadó is kért tőlük már remixet. A Connaisseur Recordings embere, Alex Flitsch ékszerész családból jön és hozza polírozott bakelitjeit. A véletlenül sem operettes, ám kellően romantikus Lehar mellett a szicíliai Mauro Di Martino, azaz Musumeci áll még olasz részről a pultba.  
 
Jegyár: 5000 Ft, elővét: 3500-4000 Ft 
Air
2016.02.26
|


Játék
A kanadai David Walsh 1997-ben bejelentette, hogy óriási mennyiségű aranyat találtak Indonézia dzsungelében. Cégének részvényei pillanatok alatt megugrottak, a döglődő Walsh pedig hirtelen milliárdos lett. A képtelen történetből az Oscar-díjas Stephen Gaghan remek, pörgős filmet a főszerepben Matthew McConaughey-vel.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.