Kedvenc helyek

Kylie Minogue a nevéért küzd

Az énekesnő jogi vitába keveredett Kylie Jennerrel, a Kardashian család lányával, aki szeretné a „Kylie” névre elkeresztelni ruha- és szépségkollekcióját az Egyesült Államokban. Kylie Minogue szerint ez az ő védjegye, amit a celeblány nem lophat el.
Az ausztrál Minogue jogi lépéseket tett azért, hogy a valóságshow-ból ismertté vált névrokona ne tudja a „Kylie” nevet használni. Az énekesnőt reprezentáló ausztrál cég szerint ez összezavarná az amerikai rajongókat, és csökkentené a Kylie márka értékét.
 
A KDB cég „másodrangú valóságshow szereplőnek” titulálta Jennert, akinek a közösségi oldalakon való megjelenését több hátrányos helyzetű csoport is hiteltelensége miatt kritizálta. Ezzel ellentétben Kylie Minogue nemcsak énekesként ér el sikereket – tavalyi 80 millió albuma kelt el, amivel rekordot döntött –, hanem mellrák-aktivistaként is dolgozik és humanitárius akciókban is részt vesz.
 
(theguardian.com) 
2016.03.01
|


Játék
A kannibál indiános western-horror olyan ritkaságszámba megy, hogy történetesen csak ez az egy film jut eszembe az alműfaj kapcsán.
Laci bácsi, gasztropornó és a kulturális kirekesztés
Böcskei Balázs - Mikecz Dániel
(Dinamó Műhely)
Laci bácsikon és egészen fura gasztrokultúrájukon rötyögni semmivel sem jobb, mint prolizni. Lévén ugyanaz.
22
10
Én így szüretelek
Alkonyi László
(Borrajongó)
Évjárattól függően, ez 3-8-szori szüretet jelent egyetlen ültetvényen. Ezért volt nekünk tavaly három hektárról 23 szüreti napunk.
1
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.