Kedvenc helyek

Kylie Minogue a nevéért küzd

Az énekesnő jogi vitába keveredett Kylie Jennerrel, a Kardashian család lányával, aki szeretné a „Kylie” névre elkeresztelni ruha- és szépségkollekcióját az Egyesült Államokban. Kylie Minogue szerint ez az ő védjegye, amit a celeblány nem lophat el.
Az ausztrál Minogue jogi lépéseket tett azért, hogy a valóságshow-ból ismertté vált névrokona ne tudja a „Kylie” nevet használni. Az énekesnőt reprezentáló ausztrál cég szerint ez összezavarná az amerikai rajongókat, és csökkentené a Kylie márka értékét.
 
A KDB cég „másodrangú valóságshow szereplőnek” titulálta Jennert, akinek a közösségi oldalakon való megjelenését több hátrányos helyzetű csoport is hiteltelensége miatt kritizálta. Ezzel ellentétben Kylie Minogue nemcsak énekesként ér el sikereket – tavalyi 80 millió albuma kelt el, amivel rekordot döntött –, hanem mellrák-aktivistaként is dolgozik és humanitárius akciókban is részt vesz.
 
(theguardian.com) 
2016.03.01
|


Játék
New York tele van magányos szívekkel, akik a párjukat keresik, hol a szerelem nevében, hol egy kis kaland kedvéért, hol pedig valami olyasmihez, ami a kettő közé esik.
Foci-Eb
A magyar válogatott 22 éves középpályását a lap már az első forduló legjobbjai közé is beválasztotta.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.