Kedvenc helyek

Az M83 új albummal jelentkezik

A francia M83 együttes bejelentette, új albumuk, a Junk április 8-án jelenik meg. Az Anthony Gonzalez által vezetett elektronikus zenét játszó bandának ez lesz a hetedik stúdiólemeze.
 Az M83 2001-ben alakult, legutóbbi stúdióalbumuk, a Hurry Up, We're Dreaming 2011-ben jelent meg. Az elektronikus együttes decemberben vette fel a zenét, amit most áprilisban fognak kiadni. Utoljára a 2013-as, Tom Cruise főszereplésével készült Oblivion című film zenéjét készítették.
 
Gonzalez úgy nyilatkozott a Junk albumról, hogy nagyon más, mint az eddigiek, és ez az, amire az eddigi legbüszkébb. Az áprilisi megjelenés után az együttes világturnéra indul.
 
(theverge.com)
2016.03.02
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.