Kedvenc helyek

Képzeld El! Bérczesi Robi szerzői estje

Budapest, Muzikum Klub, 2016. március 15. 21:00
Forradalmi hevület március idusán, a „Múzium” tőszomszédságában? Ki más is volna erre alkalmasabb, mint a hiperkarma frontembere! A lendületes dalszerzőt ezzel a műsorral eddig az A38-on lehetett egyszer látni - most a Muzikumban áll színpadra.
A karakteres művész szerzeményei elsősorban a nyitott gondolkodású és fülű közönséget találják el, ugyanis a rétegzett szövegek filozófiai és irodalmi értékkel egyaránt bírnak. Robi legelső zenekara a BlaBla volt, majd következett a 15. születésnapját ünneplő hiperkarma. Nemrég újraindult a Pluto-frontemberrel, Nemes Andrással közös duója, a BioRoBoT is, melyben teljesen egyenrangú alkotóként vannak jelen. Ezen túl a három énekesnővel dolgozó kvartett, a Panírozott Barikád is ott figyel a portfóliójában. A 40. életévében jár, és máris a hazai rocktörténelem megkerülhetetlen alakja. 
 
Jegyár: 1500 Ft, elővét: 1200 Ft 
 
 
Air
2016.03.03
|


Játék
Varázslatos élményben lehet része azoknak, akik március 2. és 4. között a Homoktövis utcai Vasas Jégcentrumba (volt Jégpalota) látogatnak, itt kerül ugyanis megrendezésre a Budapest Kupa nemzetközi szinkronkorcsolyázó verseny.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.