A Pesti Est premier előtt bemutatja: Zoolander 2. - Nyerj páros jegyet!

Kék Acél. Le Tigre. Magnum… Mind elég erővel bírnak ahhoz, hogy megállítsanak egy japán dobócsillagot a levegőben és keresztülhúzzák egy világuralomra törő főgonosz számításait. Csak egyetlenegy férfimanöken van a szakmában, aki puszta csücsörítésével ennyi szépséget és erőt tud közvetíteni: Derek Zoolander.
Amikor utoljára találkoztunk a két férfimanökennel, Derek Zoolanderrel (Ben Stiller) és Hansellel (Owen Wilson), a Derek Zoolander Központ Gyerekeknek, Akik Nem Tudnak Olvasni Jól, És Más Dolgokat Is Meg Akarnak Tanulni Jól nevű intézmény nyújtotta örömöket élvezték, Mugatu (Will Ferrell) pedig rács mögött volt. Ám váratlan katasztrófa sújtja a központot, és hőseink illegalitásba kényszerülnek. Tizenöt év, akár egy pillanat, elszaladt, és Derek meg Hansel továbbra is magányosan élnek, elvágva a világtól.
 
Amikor mindketten meghívást kapnak egy exkluzív divatrendezvényre Róma ősi és titokzatos városába, képtelenek ellenállni a csábításnak, és úgy döntenek, ismét a ragyogást választják, visszatérve a megannyi veszélyes csapdát rejtő civilizációba. Amikor megérkeznek, bizarr és excentrikus tervezőkkel találják szembe magukat, akik az új divatbirodalmat írányítják. Hamar rádöbbennek, hogy a divat általuk ismert világa drasztikusan átalakult. 
 
Miközben megpróbálnak fogódzókat találni a blogolás, a vlogolás és a divatellenes divat különös világában, felkérik őket, hogy leplezzenek le egy rettentő összeeküvést, amely ha eléri célját, a divat soha nem nyerheti vissza régi dicsőségét. Csak Derek és Hansel képes MEGMENTENI A DIVATOT.  
 
Nézd meg a Pesti Esttel premier előtt a Zoolander 2. című filmet!
 
Helyszín: MOM Park - Cinema City
 
Időpont: 2016. március 16., este
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a vetítésre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.