Kedvenc helyek

Honeybeast a Barba Negrában!

A Honeybeast egy fergeteges budapesti koncerttel köszönti a tavaszt március 13-án a Barba Negra színpadán. A koncerten a korábbi slágerek mellett az legújabb rádiós kedvenc, a Hetes és a Bódottá új album többi dala is elhangzik.
A dallamos, energikus popzene és a mélyenszántó gondolatok magával ragadó egységének lehetünk ismét tanúi a Honeybeast március 13-i budapesti koncertjén, a Barba Negra Music Clubban. Az új lemez dalait hallgatva nyugodtan elmerenghetünk, hogy minket vajon mi tesz „Bódottá”, és a sorok között olvasva talán választ is kapunk erre az este folyamán… Ha mégsem, annyi biztos, hogy egy óriásit bulizhatunk a Legnagyobb hős jól ismert soraira ugrálva, vagy elringatva magunkat a Hetes fülbemászó dallamocskájára. 
 
Az új lemez számos meglepetést tartogat a rajongók számára: sűrű szövegezés, egy cseppnyi elektronika és egyéb finomságok a vájt fülű közönség számára; miközben minden Honeybeast-rajongó megtalálja a számítását. Bencsik-Kovács Zoltán dalszerző, szövegíró, gitáros hozta a formáját; az új zenei anyagot is ultradallamos, gazdag harmóniavilága, szofisztikált hangszerelése és ütős szövegei határozzák meg.  
 
A koncerten – ahogy azt a csapattól megszokhattuk – nem marad el a vizuális kényeztetés sem. Tarján Zsófi, énekesnő festményeire készített animációs vetítés fokozza majd a hangulatot. A Bódottá CD megvásárolható lesz a koncert helyszínén, illetve online is megrendelhető!  
 
A budapesti koncert mellett a Honeybeast Nyíregyházát és Jászárokszállást követően koncertezik még Jászberényben, Gyulán és Szegeden.  
 
Honeybeast koncertek:  
 
március 13. – Barba Negra Music Club  
 
március 14. – Gyula: VI. Gyulai Kolbász és Sódarmustra Fesztivál  
 
március 18. Szeged: JATE Klub  
 
2016.03.08
|


Játék
Harminc év után újra színpadon látható A bábjátékos című rockopera a Soproni Petőfi Színházban.
Laci bácsi, gasztropornó és a kulturális kirekesztés
Böcskei Balázs - Mikecz Dániel
(Dinamó Műhely)
Laci bácsikon és egészen fura gasztrokultúrájukon rötyögni semmivel sem jobb, mint prolizni. Lévén ugyanaz.
23
10
Én így szüretelek
Alkonyi László
(Borrajongó)
Évjárattól függően, ez 3-8-szori szüretet jelent egyetlen ültetvényen. Ezért volt nekünk tavaly három hektárról 23 szüreti napunk.
1
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.