Így készült a Zoolander 2.

15 évvel a legendás első rész után itt a folytatás, amiben ugyan benzinpancsis baleset már nem lesz, azonban Derek és Hansel így is számtalan emlékezetes poént tartogatnak nekünk. Bepillantottunk a film kulisszái mögé.
10. Ugyan az első rész még 2001-ben készült, és ma már szinte mindenki sikerfilmként emlékszik vissza rá, a dolog egyáltalán nem ennyire egyértelmű. A film elég szolid számokat produkált a mozipénztáraknál, és inkább utólag, DVD-n vált kultikussá. Részben ezért is tartott olyan sokáig a Paramount stúdiónak, hogy elkötelezze magát a folytatás mellett. 
 
9. A második rész először 2008-ben került komolyabban szóba, de Ben Stiller addig nem igazán haladt a projekttel, míg 2010-ben meg nem egyezett a főképp színészként ismert Justin Theroux-val, hogy együtt írják a forgatókönyvet. Bár a nagy szövetség létrejött, így is meglepően lassan haladtak. 
 
8. A projekt 2014-re állt igazán össze. Ekkor a stáb lefoglalta magának a híres római Cinecittá stúdiót, és a szereplők közé Penélope Cruzt is szerződtették. A tényleges forgatást azonban csak 2015 áprilisában kezdték meg. 
 
7. Már az első részben is volt néhány jópofa cameo, a második azonban egyenesen hemzseg a vendégszereplőktől. Androgün modellt játszik Benedict Cumberbatch, Owen Wilsonba szerelmes Kiefer Sutherland, továbbá olyan figurák is feltűnnek, mint Justin Bieber, Katy Perry, Skrillex, Susan Sarandon és a híresebbnél híresebb divattervezők és modellek láttán se lepődjünk meg túlzottan. 
 
6. Sokáig úgy volt, hogy Eddie Murphyt is láthatjuk a filmben, aki egy fekete szupermodellt alakított volna, aki egy saját ikonikus arckifejezéssel, a Black Ironnal rendelkezik. 
 
5. Az idén három nagyszabású vígjátékban is feltűnő Kristen Wiiget úgy elmaszkírozták a film kedvéért, hogy az arcán szinte semmit sem látunk a saját bőréből.  
 
4. Mivel 15 év telt el az első rész óta, így a folytatásban Derek Zoolandernek már egy szinte felnőtt – oké, ne túlozzunk, inkább kamasz – gyereke van, aki egy intézetben nevelkedett, miután Derekről kiderült, hogy képtelen rendesen ellátni a szülői feladatokat. A fiút Cyrus Arnold alakítja. 
 
3. A film forgatása 97 napon át tartott. 
 
2. A film forgatásának kezdetét stílusosan a Párizsi Divathéten jelentették be tavaly, de valójában bejelentés nem történt, csupán csak annyi, hogy a Valentino divatbemutatójának végén egyszer csak kiállt a kifutóra Ben Stiller és Owen Wilson, mint Derek Zoolander és Hansel McDonald, a közönség meg a kezdeti értetlenkedés után egy jót nevetett.  
 
1. A londoni világpremieren Ben Stilleré lett a leghosszabb szelfi-bot hivatalos Guinness-világrekordja, ugyanis egy 8,56 méteres rúd segítségével csücsörített bele a telefonja fényképezőjébe. 
 
 
2016.03.08
|
(23 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.