Sacha Baron Cohen elmagyarázta, hogy miért lépett ki a Freddie Mercury életrajzi filmből

Az Agyas és agyatlan című filmje kapcsán interjúkat adó Sacha Baron Cohen egy rádióműsorban vendégeskedett Howard Sternnél, ahol többek között az is szóba került, hogy végül miért nem játszotta el Freddie Mercuryt a tervezett életrajzi filmben.
„A fő probléma az volt – és ugyanez a gond az összes életrajzi filmmel -, hogy ha te rendelkezel a jogokkal a saját életedről szóló film fölött, akkor olyan nagyszerűnek akarod bemutatni magad, amennyire csak lehetséges” – foglalta össze a probléma lényegét a komikus, bár azt is hozzátette, hogy ő abszolút megérti a Queen zenekar hozzáállását.
 
A probléma forrása az volt, hogy a zenekar hőskorszaka teli volt vad sztorikkal, de mindezt a Queen tagjai nem akarták bemutatni a filmben, inkább csak a saját szobrukat építették volna, ami így kevésbé tűnt izgalmasnak. Ráadásul az egyik tag azt is felvetette, hogy Mercury a film közepén haljon meg, és a mozi második fele arról szóljon, hogy a banda tagjai hogyan dolgozták fel ezt a csapást.
 
Cohen csodálkozik magán, hogy ezután még tovább tárgyalt a film kapcsán, sőt megpróbált rendezőt is felhajtani hozzá, és még David Fincherrel, Tom Hooperrel és a forgatókönyvíró Peter Morgannel is tárgyalt, mielőtt akkorára nőttek volna a nézetkülönbségek, hogy kilépett a projektből.
2016.03.09
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Filmek a TV-ben
21:00
Városi vadász
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1992
21:00
Riddick - A sötétség krónikája
amerikai akcióthriller, 2004
21:00
Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi
amerikai akciófilm, 2001
21:00
Ünneprontók ünnepe
amerikai romantikus vígjáték, 2005
21:00
Vakáció a szigeten
amerikai vígjáték, 2009
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.