Kiscsillag: Semmi Konferencia

A PESTI EST bemutatja
Budapest, Erkel Színház, 2016. április 26. 20:00
Az első számú hazai art-rock zenekar birtokba veszi az Erkel Színházat, hogy bemutassa Lovasi András régóta formálódó történetét. Hiába Kiscsillag: ez nem egy rockkoncert lesz, hanem egy art-rock színházi történet atmoszférikus ősbemutatója.
A Semmi konferencia koncertszínház a Menetszél című Kiscsillag-dalnak köszönheti létét. Az idéntől új dobossal, illetve a darabhoz vonósnégyessel és underground vendégénekesekkel is dolgozó csapat beilleszti a dalait egy cselekményláncba, melyek egy új erőteret képeznek.  
 
Három monológ szála szövődik össze egész történetté: Péterfy Bori fogja alakítani a kisfiú – Lovasi András – szomorú édesanyját. Mikor a kisfiú megkérdi tőle: „Anyu, mi a baj?”, mindig csak azt a választ kapja, hogy: „Semmi”. Ez ösztönzi a fiút, hogy egy fa belsejében élő hajléktalan barátjával, Jónással – Leskovics Gábor – szervezzen egy konferenciát a „semmiről”, „szakértők” bevonásával, akiket Falusi Mariann, az Anna and the Barbies-frontasszony Pásztor Anna, a quimbys Varga Livius, a Vad Fruttik-énekes Likó Marcell és Busa Pista (Irie Maffia, Zuboly) jelmezes karakterei jelenítenek meg. 
 
A fél év múlva megjelenő, ötödik Kiscsillag-album dalaira épül nagyjából 70%-ban a darab, melyet a Kossuth-díjas dalszerző-énekes felesége, Földes Eszter színművésznő fog rendezni.

Jegyár: 9900 Ft


Az előadás médiatámogatója a PESTI EST és az est.hu.

 


Air
2016.03.11
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.