Kedvenc helyek

Harry Styles-nak szerepet ajánlott Christopher Nolan

Harry Styles első színészi szerepét vállalta el Christopher Nolan Dunkirk című készülő rendezésében. A második világháborús filmben Styles olyan színészekkel fog együtt szerepelni, mint Tom Hardy, Kenneth Branagh és Mark Rylance.
A One Direction-ből ismert Harry Styles az első bandatag, aki színészi pályára lép. Az Inception rendezője ajánlott szerepet az énekesnek a Dunkirk című filmben. Christopher Nolan új rendezése 2017-ben kerül a mozikba, a részleteket egyelőre még titok övezi.

Harry Styles-nak már korábban ajánlottak volna fel filmben szerepet, ahol Judi Dench színésznővel játszott volna együtt, de akkor az énekes visszamondta az ajánlatot. A One Direction legutóbbi kislemeze, a History január 26-án jelent meg.

(theguardian.com) 
2016.03.12
|


Játék
A szécsényi Forgách-kastély kertjében augusztus 5-7. között felpezsdül az élet, három napig nem csak az akkor kezdődő olimpiától, hanem a Mátraalja Fesztiváltól is hangos lesz a környék.
Foci-Eb
A legnagyobb sikernek azt tartja Kassai Viktor, hogy a magyar bírói csapat az „elsőtől az utolsó sípszóig" ott lehetett az Eb-n.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.