Kedvenc helyek

Alex Turner tudja, hogy nem várta mindenki izgatottan a második albumot

A The Last Shadow Puppets együttes 2008-ban közölte első, eddigi egyetlen, The Age Of The Understatement című albumát. A formáció április elsején fogja megjeleníteni az Everything You've Come To Expect című második albumukat.
A The Last Shadow Puppets zenekar az Arctic Monkeys-ból ismert Alex Turnert, Miles Kane énekest a The Rascals-ból, James Ford producert és Zach Dawest, a Mini Mansions basszusgitárosát tartalmazza. A formáció 2008-as, debütáló albumuk óta nem csinált közös felvételt.

Turner a The Sunday Times-nak nyilatkozva jelentette ki, hogy nem voltak illúziói, tudja, hogy nem sokan gondolták, a zenekar fog még egy albumot csinálni. Az énekes szerint a mostani lemez dalszövegei az Arctic Monkeys dalainál is erotikusabbak lesznek.

(nme.com) 
2016.03.14
|


Játék
Az Európa Könyvkiadó három, Bob Dylanhez kapcsolódó kötettel tiszteleg a 2016-ban irodalmi Nobel-díjat kapó szerző munkássága előtt. Az áprilisban megjelent Krónikák és Lyrics. Dalok után júniusban érkezik a sorozat harmadik darabja, Barna Imre Bob Dylan című, rendhagyó életrajza is.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.