Kedvenc helyek

ELMARAD!!! PESTI ESTek: Frankofón Fesztivál - Sena Live Band, Minimyst

[ hiphop / pop / r&b ]
A koncert Sena betegsége miatt elmarad.
Budapest, A38 Hajó, 2016. március 25. 19:30
Sena Dagadu nem vádolható azzal, hogy valaha is elképesztő mélységekben tapasztalta volna meg az alkotói válságot. Ugyanakkor zenei projektjei száma alapján könnyen előfordulhat, hogy határidőnaplójának telítettsége az amerikai elnökével vetekszik.
A ghánai származású énekesnő 2001-ben ismerkedett meg tüzetesebben a budapesti zenei élettel egykori zenekara, a Gimmieshot Crew jóvoltából. Kiemelkedő tehetsége már ekkoriban megmutatkozott: nemcsak a begyakorolt szerzeményeket énekelte kiválóan, de a freestlye-ban is kifogástalannak bizonyult. Mindezt annak ellenére, hogy profi zenei képzésben sosem részesült.
 
First One című debütáló lemeze a magyar hiphop egyik mérföldköve lett, a tíz évvel későbbi Lots of Trees pedig az év egyik legsokoldalúbb kiadványa: a hiphopos gyökerek itt is jelen voltak, az r’n’b és az elektronikus elemek pedig ugyanolyan jól álltak az énekesnőnek. Sena sokak számára leginkább szólóelőadó vagy éppen az Irie Maffia tagja, ám emellett rengeteg alkalmi projektben vesz részt. A Sena Live Band vendége ezúttal az elszállós, mély elektronikus zenében utazó Minimyst.
 
Jegyár: 1900 Ft, elővét: 1500 Ft 
Trooper
2016.03.18
|


Játék
Owen Wilson és Ed Helms testvérek, akik azzal a tudattal nőttek fel, hogy apjuk még egészen fiatal korukban meghalt. Mikor aztán megtudják, hogy ez egy nagy hazugság volt, felkerekednek, hogy megtalálják eltűnt felmenőjüket.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.