Kedvenc helyek

Ashes to Ashes - hommage á David Bowie

Budapest, G3 Klub, 2016. április 2. 20:00
Annyira nehezen tudjuk elengedni a Vékony Fehér Herceget, hogy gyakorlatilag januári távozása óta lépten-nyomon Bowie-estekbe botlunk. Amitől különleges ez a Király utcai megemlékezés, az az, hogy színművészek is szép számban idézik meg az ikont.
Salamon András dobos-filmrendező meghívásának olyan színházi nagyságok tesznek eleget, mint Für Anikó, Kamarás Iván, Ónodi Eszter, Gyabronka József, Hámori Gabriella vagy Jordán Tamás. De Jónás Vera, Varga Zsuzsa, Németh Juci és Nagy Kriszta Tereskova is szívesen közreműködik egy olyan esten, ahol a Rebel Rebel, a Space Oddity, a Heroes mellett a Lazarus és a Blackstar is szerepel repertoáron. Müller Péter Sziámin és Másik Jánoson túl Juhász Gábor és Nagy Ádám gitáron, Gátos Iván zongorán, Gátos Bálint basszusgitáron és Kaszás Péter dobon működik közre.  
 

 
3000 Ft, elővét: 2500 Ft 
Air
2016.03.24
|


Játék
George Clooney a neki szánt főszerepet átadta Oscar Isaacnak, és inkább rendezőként vetette bele magát az ötvenes években játszódó Suburbiconba. A Coen fivérekkel közös filmet a hozzáértők már most neves díjak várományosaként emlegetik.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.