Kedvenc helyek

Cosmo Vitelli (FRA), Crimson, Suhaid

Budapest, Fogas - Larm, 2016. április 1. 23:00
Bolondok napi férfimunka? Bohóckodás helyett francia coolság lesz a terítéken. Emberünk tréfás természetét jelzi azért saját labeljének neve: az I'm a Cliche kiadó vezetője művésznevét pedig egy John Cassavetes-karaktertől kölcsönözte.
Kínai bukméker-likvidálás elmarad, ahogy a filmszereplő egyéb húzásaitól is eltekint Benjamin Boguet. A 42 éves párizsi arc indie-zenekarokban kezdte két évtizede, majd az Alex Gophernek küldött demójától pörögtek fel az események. Labeljével olyanoknak lendített a karrierjén, mint a Simian Mobile Disco, az Azari & III vagy Yuksek. Ezenkívül egy post-punk/acid/techno zenekarba, a Bot'Ox-ba is öli fölös energiáit. Hogy mit fog játszani a Daft Punk- és Cassius-remixekkel bíró előadó, aki a Party Day és a Robot Soul szerzője? Kiszámíthatatlan és elragadó lesz, mint egy ionvihar. 
 
Jegyár: 1500 Ft 
Air
2016.03.24
|


Játék
Egy amerikai kisvárosban egy öngyilkos hajlamokkal megáldott tinédzsernek nemcsak a saját démonaival kell megküzdenie, hanem egy természetfölötti gyilkos ördögi tervét is meg kell akadályoznia.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.