Kedvenc helyek

Cosmo Vitelli (FRA), Crimson, Suhaid

Budapest, Larm, április 1. 23:00
Bolondok napi férfimunka? Bohóckodás helyett francia coolság lesz a terítéken. Emberünk tréfás természetét jelzi azért saját labeljének neve: az I'm a Cliche kiadó vezetője művésznevét pedig egy John Cassavetes-karaktertől kölcsönözte.
Kínai bukméker-likvidálás elmarad, ahogy a filmszereplő egyéb húzásaitól is eltekint Benjamin Boguet. A 42 éves párizsi arc indie-zenekarokban kezdte két évtizede, majd az Alex Gophernek küldött demójától pörögtek fel az események. Labeljével olyanoknak lendített a karrierjén, mint a Simian Mobile Disco, az Azari & III vagy Yuksek. Ezenkívül egy post-punk/acid/techno zenekarba, a Bot'Ox-ba is öli fölös energiáit. Hogy mit fog játszani a Daft Punk- és Cassius-remixekkel bíró előadó, aki a Party Day és a Robot Soul szerzője? Kiszámíthatatlan és elragadó lesz, mint egy ionvihar. 
 
Jegyár: 1500 Ft 
Air
2016.03.24
|


Játék
A kannibál indiános western-horror olyan ritkaságszámba megy, hogy történetesen csak ez az egy film jut eszembe az alműfaj kapcsán.
Laci bácsi, gasztropornó és a kulturális kirekesztés
Böcskei Balázs - Mikecz Dániel
(Dinamó Műhely)
Laci bácsikon és egészen fura gasztrokultúrájukon rötyögni semmivel sem jobb, mint prolizni. Lévén ugyanaz.
21
9
Én így szüretelek
Alkonyi László
(Borrajongó)
Évjárattól függően, ez 3-8-szori szüretet jelent egyetlen ültetvényen. Ezért volt nekünk tavaly három hektárról 23 szüreti napunk.
1
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.