Kedvenc helyek

A Magyar Jazz Ünnepe 2016

Budapest, Budapest Jazz Club, 2016. április 6 - 9.
A „mire lehet büszke a magyar ember?” témakör taglalása során viszonylag ritkán kerül elő a hazai jazz, pedig igencsak bátran kijelenthetjük, hogy színvonalát tekintve jócskán kiemelkedik az európai mezőnyből. Már csak ezért is van létjogosultsága a háromnapos jazzünnepnek.
A Magyar Jazz Ünnepének ezúttal is a Budapest Jazz Klub ad otthont, ahová egyéni hangvétellel és koncepcióval bíró zenekarok kaptak meghívást. És persze a Magyar Jazz Szövetség fontosnak tartotta, hogy a nagy nevek mellett fiatal tehetségeknek is lehetőséget adjon a bemutatkozásra.
 
Az első napon este 7 órától Oláh Krisztián, Varga Balázs és kísérőzenekaruk lép színpadra, őket az Organism és az „R-Day” Projekt kíséri. Április 7-e a fiataloké: az Etűd és a Bartók Zeneművészeti Szakközépiskola növendékei mellett ott lesznek a Kodolányi Főiskola és a Liszt Ferenc Egyetem hallgatói is. 8-án a Gyárfás István Trió mellett Lataktos Ágnes és Csuhaj Barna Tibor duója, a Tóth Viktor Tercett és a Balázs József Trió zenél. Április 9-én a Pataj Jazz Quintet, a Lukács Miklós Trió, Micheller Myrtill és Pinter Tibor, valamint az Egri János Trió zárja a rendezvényt.  
 
Jegyár: 0-1800 Ft 
Trooper
2016.03.24
|


Játék
Kellemes, ám tartalmas estét ígér egy lengyel elektro-pop tünemény, illetve a hazai downtempo duó az A38 Hajón!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.