Sok jó kutyás sokra megy!

Figyelemfelkeltő takarítást szerveznek ismét a belvárosi kutyások, mert őket zavarja leginkább az ott hagyott kugyagumi. Szerintük is fontos, hogy minden gazdi összeszedje a kutyája után a piszkot!
Idén 7. alkalommal takarítják ki a felelős gazdik a belváros egyik legszebb terét, a Szabadság teret. Az EB OVO Egyesület figyelemfelkeltő akciója immár hagyomány. A szervezet már 6 éve dolgozik azon, hogy a városi békés együttélést segítse. Az egyik mindennapi konflktusforrás a kutyapiszok. Az EB OVO csapata szerint is a gazdi feladata kutyája után feltakarítani. Az egyesület által kidolgozott etikai kódex első pontjában is az szerepel, hogy a kutyatartók önként takarítsák el a kutyájuk után a piszkot. 
 
Az EB OVO csapata a kutyázás jó oldalára kívánja felhívni a figyelmet a tavaszi nagytakarítással, azáltal hogy eltüntetik a kevésbé jó oldalát: az otthagyott kutyagumit. A cél, hogy minden gazdi a saját kutyája után felszedje a szemetet, így sosem marad piszok gazdátlanul.  
 
Az EB OVO Egyesület vár mindenkit szeretettel április 24-én, vasárnap délelőtt 11 órától délután 13 óráig tartó rendezvényére az V. kerületi Szabadság térre! 
 

 
2016.04.18
|


Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.