Megjelent a World War S - Spirituális világháború harmadik kötete

Megjelent Stephen Paul Thomas sodró lendületű, izgalmas World War S - Spirituális világháború regénysorozatának harmadik kötete A fekete mágia szívében címmel.
A regénysorozat a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája. Hátborzongató követni a sötétség erőinek munkáját az emberi történelmen keresztül, és ahogy ez a harc már egyre kevésbé marad rejtett és okkult: a szellemvilág a fizikai valóság uralmára tör. 
 
A főhős, Julie Bond, a pszichológus, a halálközeli élmények kutatója az első regényben, A csend kezdetében szembesül először a szellemvilággal, amikor megszerzi első bizonyítékát a lélek testenkívüliségéről. Josh, ez a különleges és intelligens, szívátültetett fiú bevezeti őt egy olyan világba, amely túlmutat a tudományon. Keith, a pszichiáter barátja másképpen lépi túl az emberi élet határait: klienseket vezet vissza előző életükbe. Míg Julie a tudomány oldalán áll, Keith-t a szellemvilág vonzza: mindketten Josh tapasztalataira éhesek, akire a démonoknak is fáj a foga. 
 
A sárkány szolgálói című, második kötetben színre lép a szellemvilág földi ura, a Mester: a kezdetekben megnyerő, fiatalos és rámenős üzletember álcája lassan lehull az olvasók előtt, és bepillanthatunk valódi szándékaiba. Hamarosan láthatóvá válik az Európát és a világot megmenteni kívánó, ünnepelt hős igazi, sötét arca. Hőseink, élükön Julie-val megszerzik az ördögi terv részleteit, és tovább harcolnak Josh megmentéséért. 
 
Julie-ék kalandjai a harmadik kötetben is folytatódnak. Az évezredeken átívelő spirituális küzdelem eredményeképpen az előző rész végén a Vatikán örökre megváltozott: már nem világi hatalmi tényező, nem a titkait féltve őrző, iratait földalatti könyvtárban rejtegető, botlásait és a hatalmi visszaéléseit mentegető és takargató vallásos intézmény, hanem viszonyát Istennel megújító és helyreállító, igazi keresztény misszió. Az új pápa gyökeresen átalakítja a szervezetet, amire elődeinek nem volt meg a hite és bátorsága. Az előző rész hősei, Paul, Lylian, John és Julie Afrikába indulnak a Josh által látott profétikus álmot követve, hogy megkeressék az első afrikai születésű pápát, II. Pétert. Útjukat nem egyedül teszik meg: árnyként kísérik őket a Gadarai Démonlégió szövetségesei, a fekete mágia boszorkánymestereinek szellemiségei. 
 
Stephen Paul Thomas, eredeti nevén Tomasovszki István Magyarországon született 1969-ben. Tizennégy évesen kezdte írni többnyire fantasztikus és meghökkentő történeteit édesanyja írógépén. Ahogy a művész egyre jobban kibújt belőle, különböző kifejezési formákat keresett hogy tehetségét megmutathassa. Rengeteget rajzolt, majd festeni kezdett. Később grafikus lett, jelenleg pedig légiforgalmi irányítási szakemberként dolgozik. Stephen eredeti nevén verseket és szépirodalmi regényeket ír.
 
World War S - Spirituális világháború negyedik részének várható megjelenése: 2016 december hava.
 
A Spiritulális világháború-sorozat megvásárolható a könyvesboltokban és a 23. Nemzetközi Budapesti Könyvfesztivál B42-es standján.
 
Articity Kiadó és Média Kft., 2990 Ft
 
2016.04.19
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.