Jennifer Aniston nagy bakija

A romantikus vígjátékok nagy mestere, Garry Marshall, akinek olyan sikerfilmeket köszönhetünk, mint a Micsoda nő!, a Valentin nap vagy a Szilveszter éjjel, április 28-án egy újabb könnyed alkotással, az Anyák napjával tér vissza.
A rendező ezúttal is fantasztikus szereposztással örvendezteti meg a nézőket, hiszen végre egy filmben láthatjuk, ahogy Julia Roberts, Jennifer Aniston és Kate Hudson együtt készülődnek arra a vidám napra, ami mindenkit összeköt az egész világon. 
 
Julia Robertsnek ez már a harmadik együttműködése a neves rendezővel, és Kate Hudson sem kezdő, hisz kislányként megtapasztalta, milyen remek hangulatban zajlanak a forgatások egy Garry Marshall-film felvételei alatt, mikor a háttérből figyelte anyukáját, Goldie Hawnt a Vasmacska kölykei munkálatai közben. Ám akad egy újonc is a fantasztikus sztárok között: Jennifer Aniston, aki most először lépett a neves rendező kamerája elé. 
 
„Most már egy dolgot kihúzhatok a bakancslistámról, pontosabban kettőt. Együtt dolgozni Julia Robertsszel és szerepelni egy Garry Marshall-vígjátékban. Hatalmas öröm volt számomra, amikor Garry felkért, hogy játsszam el Sandyt” – mesélte a színésznő az Anyák napja Los Angeles-i premierjén, ahol őszintén beszélt arról is mennyire izgult, mikor az első közös jelenetet vették fel a Micsoda nő! sztárjával, Julia Robertsszel. „Imádom őt, ezer éve ismerjük egymást, de valahogy mégis úgy izgultam, mint egy csitri, mikor elérkezett a nagy nap.” Mikor az újságíró megkérdezte, hogy a 47 éves sztár miért érezte feszélyezve magát, mikor barátnőjével együtt forgatott, Jen csak annyit mondott: „Hiszen ő Julia Roberts! Te jó ég! Szuperlaza, szupervicces és imádnivaló a mosolya.” A Jóbarátok sztárja azt is hozzátette, hogy azért az teljesen más, ha valakit nem csak barátként tudhat maga mellett, de igazán tiszteli azért amit az életében, a karrierjében elért. „Még bakiztam is egyet. Az első jelenetünknél, mint egy totál kezdő, Juliának szólítottam” – vallotta be a színésznő. És ha nehezen is hinnénk el Jennek ezt a kedves bakit, már nem kell sokáig várnunk, ugyanis a film végén felvonuló bakiparádéba ezt a bájosan őszinte jelenetet is beválogatták.  
 
A romantikus sztárparádék koronázatlan királya, Garry Marshall ezúttal is mesterien szövi a történetszálakat, és a nézők most is vidáman távoznak majd a mozikból. Az Anyák napja, tökéletes ünnepi időzítéssel, április 28-tól a mozikban!  
 
2016.04.20
|


Film premierek

A hőlégballon

német történelmi dráma, 120 perc, 2018

Anyák napja

francia vígdráma, 101 perc, 2018

Bosszúállók: Végjáték

amerikai akciófilm, 181 perc, 2019

Sarkvidék

izlandi kalandfilm, 98 perc, 2018
Játék
A szépség és a szörnyeteg alkotói ezúttal a Diótörő meséjét dolgozták fel újszerű, mágikus tálalásban, nagyszerű színészek közreműködésével.
Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
18:05
Kundo - A féktelenség kora
dél-koreai akciófilm, 2014
18:15
Egy cipőben
amerikai vígjáték, 2005
18:15
Halálos iramban 7.
amerikai akciófilm, 2014 (ism.)
18:35
Férfibecsület
amerikai filmdráma, 2000
18:35
A faun labirintusa
amerikai-mexikói-spanyol fantasy, 2006
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.