„Szülinapraforgó” Kispesten

Június 12-én, vasárnap 11 órától a korábbi évek hagyományait követve rendezi meg Kispest Önkormányzata és a KMO Művelődési Ház a Kispesti Városünnepet, a gyönyörű Templom téren.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

A rendezvény, mely ebben az esztendőben a „Szülinapraforgó” nevet kapta, egy egész napos családi program, ahol a népszerű hazai és külföldi sztárok fellépései mellett számtalan egyedi és érdekes kísérőprogram teszi még izgalmasabbá a szülinapi eseményt.  
 
Kerékpártörténeti kiállítás, különleges közlekedési eszközök bemutatója, monumentális élményjátékok, kirakodóvásár és kulturált vendéglátás is várja látogatókat.
 
A színpadon fellép: Rutkai Bori, a Fourtissimo, Kocsis Tibor, Dolhai Attila, Szekeres Adrien, Pál Dénes, Péter Szabó Szilvia, Gáspár Laci, a Supernem, az Ottawan és a Sunny Dance
2016.05.10
|


Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.