Kedvenc helyek

Kesha legálisan is felléphet

Kesha felléphet Dr Luke, producere hozzájárulásával a Billboard zenei díjátadón, ami május 22-én kerül megrendezésre. Az énekesnő eddig próbált legális úton megszabadulni a szexuális abúzus miatt feljelentett Dr Luke-tól.
 
Kesha is fellép a vasárnap megrendezésre kerülő Billboard zenei díjátadón, ahol Bob Dylan tiszteletére rendeznek koncertet. 
 
Dr Luke cége, a Kemosabe Records nyilatkozata szerint ők sosem voltak Kesha fellépése ellen. Csak akkor vették el tőle az engedélyt, mikor megtudták, Kesha a fellépést ki akarja használni arra, hogy a pereskedéséről beszéljen közönség előtt.Miután Kesha Instragramon posztolt arról, hogy a Kemosabe Records nem engedi fellépni, a zenei stúdió mégis engedélyezte a koncerten való részvételét. 
 
(nme.com)
2016.05.20
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.