Életem szerelmei – zenés táncelőadás a párkapcsolatokról

Az Életem szerelmei zenéje eklektikus, mint Col Legno szinte valamennyi eddigi kompozíciója. Kedvelt stílusain alapuló all-inclusive csomagban kínálja a hallgatóságnak a zenét, amely többek között a klasszikus balettzene, a modernebb megszólalások, reggae, latin muzsika és jazz alkotta elegy.
A szociálisan érzékeny zeneszerző neve mára egybeforrt a hajléktalan operával, amelyet nagy sikerrel 2015-ben mutattak be. 
 
A táncos-koreográfus páros, Kinestio Dance örömmel fogadta a felkérést, az első pillanattól fogva kihívást látott a sokrétű kapcsolati rendszer megjelenítésében. Lelkesen kereste az utat, hogyan összesen10 táncossal együtt színpadra vinni a zeneszerző személyes emlékeit úgy, hogy azokból bárki a saját életének párkapcsolataiban átéltekre ismerhessen. 
 
Az izgalmas téma ötletét egy regény adta, amelyben élete szerelmeiről írt a szerző. Itt ugyanez táncban, fülnek kellemes zenével a 38 éves Col Legno által megéltekből kiindulva. Az Életem szerelmei koreográfiája a kapcsolatok típusaira és sokrétűségére helyezi a hangsúlyt, megjelenítve olyan mindannyiunk számára felejthetetlen pillanatokat, mint az első csók, az első nagy szerelem, az első igazán fájdalmas csalódás... Az öröm, a bánat, a magány végelláthatatlannak tűnő hullámvölgyei között felmerül a kérdés, amely ott motoszkál mindannyiunkban: belép-e egyszer életünkbe a Nagy Ő és vajon felismerjük-e, hogy az Ő kezét fogjuk? 
 
Zeneszerző: Col Legno 
 
Koreográfia: Kinestio Dance 
 
Helyszín: Magyar Táncművészeti Főiskola (XIV. Columbus utca 87-89.) 
 
Időpont: 2016. május 27. péntek 18 óra 
 
2016.05.24
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.