Kedvenc helyek

Ariana Grande: Dangerous Woman

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
[ dance / pop ] Ha egy hiányos öltözetű, már nagykorú, mutatós leányzó vonaglik erotikusan egy klipen, akkor jogos a kérdés, hogy a zenéről tereli-e el a figyelmet, vagy inkább hozzáadott értékként tekintsünk a vizuálra. És az „új Mariah Carey” feladja a leckét.
A szicíliai származású, nickelodeonos extinisztár eddigi pályája rímel a Disney-hercegnőkére: 8 évesen képernyőn énekelt, majd jött a Broadway és sitcomok sora. Még a Family Guyban is hallhattuk: egy olasz lány karakterének kölcsönözte hangját. 2013-ban jelentette meg a Yours Truly című, kissé ódivatú debütjét, melyet a Max Martint és Zeddet is bevonó My Everything követett, többek közt The Weeknd vendégszereplésével. Ahogy Miley Cyrus felnőtté válása elég meredeken sikerült, úgy a 22 éves floridai hölgy részéről ekkora pálfordulat most sem következett be.  
 

 
A nyitó Moonlight ’50-es éveket idéző bankettjéből ugrunk is a dögös címadó dalhoz: a gitárfoszlányok és a fogós refrén R&B királynővé avatják az arénás hangterjedelmű Arit. Majd sorban jönnek a soulos, dance-es dalok és leendő klubslágerek, az elmaradhatatlan csettintésekkel; és már-már a dán MØ-t közelítő huncutsággal. Van dubos lüktetésű darab, Nicki Minaj vendégrapjével, és glitch hop tétel is, Lil Wayne-nel. A Greedy hetvenes éveket idéző funkos csillogása az egyik legjobban eltalált pont a lemez stíluskavalkádjában. Drámai a Nina Simonét idéző Leave Me Lonely, Macy Gray-jel. Az Everyday pedig az atlantai hiphop hipszter Future-rel (aki Miley-val és Rihannával is dolgozott már) keres utat: komfortzónából kimerészkedő elektronika formájában, hangyányi chiptune-nal.  
 
A parfümöt is jegyző művésznő egy vérbeli nyári lemezzel állt elő, de a bikinifílinget időnként árnyalja egy kis köldöknézés is; a 15 dal mérlege pedig egyértelműen az EDM felé billen.
 
Kiadó: Universal
Air
2016.05.26
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.