Alvajárók és Örömlányok parti – Noctambulo könyvbemutató buli

Beregi Tamásnak, az Egyetleneim című kultkönyv írójának május végén megjelenő új művét, a Noctambulo – egy alvajáró története című, XX. század fordulóján játszódó kalandregényét egy különleges bulival harangozza be a L’Harmattan kiadó.
A regény a korabeli Angliában játszódik, így a londoni és párizsi bohémek nyomába szegődve a szervezők stílusosan megidézik a századfordulós kuplerájok, erotikus fényképszalonok, freak-show- k, ópiumbarlangok hangulatát.
 
A Muzikumban június 3-án, 18.30-kor kezdődő rendhagyó könyvbemutatót az AKT zenekar kétrészes koncertje követi 21.30-tól, amelyet vendégművészek, akrobaták, 150 kilós sztriptíztáncosnő fellépése színesít. Később Darvas Kristóf zongorán játszik némafilmekre, egy szalonban pedig korabeli 3D-s sztereo aktképeket lehet nézni speciális szemüvegekkel.  
 
Egy fényképész-műteremben ember nagyságú camera obscurában lehet fotózkodni Laczkó Péter vándorfotográfus révén, egy másik korhű kukkolófülkében pedig erotikus panorámaképeket nézhetnek a kíváncsiskodók. Éjfél után DJ Zöld szórakoztatja a nagyérdeműt. Az épület homlokzatának és belső tereinek fényfestéséről a Méhkas Dia Project gondoskodik. 
 
2016.05.30
|


MORPH.
Budapest, Műcsarnok, szeptember 21. - november 11.

World Press Photo kiállítás.
Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, szeptember 21. - október 23.

Vezeklések kora - Gaál József kiállítása.
Budapest, Műcsarnok, szeptember 21. - november 11.

Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.