Alvajárók és Örömlányok parti – Noctambulo könyvbemutató buli

Beregi Tamásnak, az Egyetleneim című kultkönyv írójának május végén megjelenő új művét, a Noctambulo – egy alvajáró története című, XX. század fordulóján játszódó kalandregényét egy különleges bulival harangozza be a L’Harmattan kiadó.
A regény a korabeli Angliában játszódik, így a londoni és párizsi bohémek nyomába szegődve a szervezők stílusosan megidézik a századfordulós kuplerájok, erotikus fényképszalonok, freak-show- k, ópiumbarlangok hangulatát.
 
A Muzikumban június 3-án, 18.30-kor kezdődő rendhagyó könyvbemutatót az AKT zenekar kétrészes koncertje követi 21.30-tól, amelyet vendégművészek, akrobaták, 150 kilós sztriptíztáncosnő fellépése színesít. Később Darvas Kristóf zongorán játszik némafilmekre, egy szalonban pedig korabeli 3D-s sztereo aktképeket lehet nézni speciális szemüvegekkel.  
 
Egy fényképész-műteremben ember nagyságú camera obscurában lehet fotózkodni Laczkó Péter vándorfotográfus révén, egy másik korhű kukkolófülkében pedig erotikus panorámaképeket nézhetnek a kíváncsiskodók. Éjfél után DJ Zöld szórakoztatja a nagyérdeműt. Az épület homlokzatának és belső tereinek fényfestéséről a Méhkas Dia Project gondoskodik. 
 
2016.05.30
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.