Kedvenc helyek

EZER

Budapest, Római-part, 2016. június 11. 12:00
A Duna-parton, pontosabban a Római-parton sporttal egybekötött barátkozós-táncos bulit szervezni több mint nyerő. Frizbizés, petángozás és pingpong mellé jobbnál jobb zenék fognak szólni: akusztikus jazzy koncert, funk, lo-fi és hiphop a pályán.
A tábortűzhöz optimalizált fellépést az Amoeba ígéri: Sabák Péter és csapata space-funk-jazz hibriddel, míg a Sazabio alternatív poppal izzítja a volt KSH üdülőt, ahová pont EZREN férnek be. A lo-fi/trap vonalat Vanis hozza, funk ütemeket az absztrakt oldalról a Headshotboyz szállít, a synthwave felől pedig Malibu B, Slanki meg a future beats irányából. A Stanley Maneuver álmodozós experimentálja mellé tribalt kanyarít Bronks, house-t pedig Mandrob rak. A High Love név pedig a Barbara Stahllal is dolgozó Aron Lotfit fedi, aki r&b, soul és rap tételekkel készül. 
 
Jegyár: 1000 Ft 
Air
2016.06.03
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.