Sir Anthony Hopkins csatlakozott a következő Transformers-film szereplőgárdájához

A The Last Knight alcímet viselő mozit jövő héten kezdik forgatni. A stáb először Detroitba utazik, de elég sok különböző helyszínen forog majd a Transformers-sorozat következő, 2017 nyarára beígért darabja, többek között Kubában is megfordulnak majd a készítők.
Sir Anthony Hopkins, vagy ahogy a film Twitter-oldalán említik a színészt: „a férfi, a legenda” tehát az utolsó héten csatlakozott a legutóbbi részével több mint 1 milliárd dollárt kaszáló sorozathoz. Amúgy a színész nem először vállal ilyen nagy költségvetésű franchise-ban szerepet mostanság, hiszen a Thor-mozikban már kétszer is megformálta Odint, a címszereplő apját, és benne lesz a jövőre bemutatásra kerülő harmadik, Thor: Ragnarök című produkcióban is.  
 
Az, hogy Hopkins kit alakít majd az új Transformers-filmben, egyelőre még titok, néhány nappal korábban azonban Michael Bay rendező már elárult pár érdekességet a készülő moziról, többek között azt, hogy visszatér benne a legutóbbi részből kimaradó Megatron, ahogy visszatér a hős feltaláló, Cade Yager szerepében Mark Wahlberg is, az előző film főszereplője, aki az első három részben szereplő Shia LaBeouf-t váltotta ezen a poszton.
 
(NME) 
2016.06.07
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.