Ben Affleck egy könyvelőt alakít új filmjében, aki másodállásban bérgyilkos

A könyvelő azon kevés projektek egyike Hollywoodban, ami nem folytatás, nem adaptáció, nem remake, nem előzményfilm, és nem reboot, hanem egy eredeti történet egy eredeti forgatókönyvből.
Christian Wolff (Ben Affleck) sokkal közelebb érzi magát a számokhoz, mint az emberekhez. Nem túl szociális személyisége ideálissá teszi őt ahhoz, hogy kiváló könyvelő legyen, csakhogy Wolffnak emellett van egy másodállása is: titokban profi bérgyilkosként is működik. Az egyik munkája során a két hivatása csúnyán összekeveredik, ő pedig félúton találja magát a hatóságok és a maffia között. 
 
A Warner a szkriptet a 2011-es Fekete listán találta, ahol a legjobb megfilmesítetlen forgatókönyveket gyűjtik össze a szakértők. A munka nem haladt a legjobb tempóban. A forgatás már tavaly év elején lezajlott Atlantában, de az utómunkálatokkal eléggé megcsúsztak, így a premierre egészen idén októberig kell várnunk. Affleck Batman kedvéért egyébként is kigyúrta magát, és neki amúgy is van némi akciófilmes rutinja, a komikaként ismert Anna Kendrick azonban relatíve furcsa választás a zsánerben: a feladatát annyira komolyan vette, hogy az amúgy könyvelőként dolgozó édesanyjától valóban megtanulta a könyvelés alapjait, hogy hiteles lehessen a vásznon. Persze a cím itt félrevezető: valószínűleg a látványos lövöldözések sokkal inkább előtérben lesznek, mint a könyvelés nem mindennapi izgalmai. Legalábbis az első előzetes biztosan erről árulkodik. 
 

 
Hazai bemutató: október  
2016.07.04
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
Filmek a TV-ben
18:10
Fenyvesek úrnője 2.
német-osztrák romantikus dráma, 2013
18:15
Zuhanás a szerelembe
amerikai romantikus vígjáték, 1984
18:25
Garni-zóna
amerikai romantikus film, 1982
18:30
Pókember
amerikai akciófilm, 2002
18:35
Az oroszlánkirály
amerikai animációs film, 1994
Ma 15:00-től Zurgó együttes a Mesterségek Ünnepén, 21:00-től meg táncház velük! @mestersegekunnepe #mestersegekunnepe #zurgoegyuttes #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.