Rendelj kínait - 1. rész

Újonnan induló, olcsó kínai kütyüket bemutató sorozatunkban elsőként egy bluetooth hangszórót tesztelünk, továbbá szó esik egy biciklire szánt programozható fényjátékról, egy villás maghőmérőről grillezéshez és egy hexakopterről, a JJRC H20-as márkajelzésű drónról.
1.) Hordozható bluetooth hangszóró teszt – ez már döfi 
 
A blogomon rendezett nyereményjátékban nyerte egy olvasóm az olcsó, de annál komolyabb Sardine SD-019-et. 1500 mAh-s, beépített akksival és sztereó hangszórópárral, plusz "mélynyomóval" szerelték fel, ami már első hallásra is csábító. A kinézetével nem csak a képeken nem volt baj (fekete volt csak elérhető a webshopban), élőben pont ugyanolyan jól néz ki. 
 
A készülékház gumírozott műanyag, kellemes tapintású. Kapott LCD-kijelzőt, és jó pár gombot is, így a kezelése is egyszerű és kényelmes. A hátlapon van minden bemeneti kezelési lehetőség: egy 3,5 mm jack dugó a kábeles működtetéshez, egy microSD kártya foglalat, egy USB-bemenet, illetve töltéshez egy micro USB port és a kétállású kapcsoló, amivel ki-be lehet kapcsolni. A bemenetek mindegyikével pöccre indul, sosem kell bajlódni az összekötéssel. 
 
Megérkeztekor le volt merülve, de 4-5 óra alatt feltölthető. Bekapcsolva bluetooth módba lépett, kártyát téve bele pedig rögtön elindul a lejátszás, bár ennek és az USB-s megoldásnak az a hátránya, hogy így nincs hangszínszabályzás, viszont legalább önmagában tud zenélni az eszköz, nem kell más hozzá.  
A hangzás remek: a közepek nagyon szépek, a magasak nem bántják az ember fülét, a mélyek pedig a mérethez képest kellemesen előjönnek. A hangerő több mint elég, és maximumon itt-ott minimális torzítások előfordulhatnak azért. Plusz funkciói az ébresztés és mikrofonos telefonálás. 
 
8000 forintért remek vételnek tartom, aki olcsón keres sokoldalú eszközt, annak mindenképpen érdemes átgondolnia. 
 
Link >> 
Kuponkód: SDY 
 
2.) Programozható fényjáték biciklire 
 
A 10 500 forintos áron kínált, kerékagyra szerelhető, és egyedileg programozható fényjáték igazi különlegesség lehet a kerékpározás szerelmeseinek. 144 RGB LED-et rendez sorba, és a számítógépről rátöltött képeket képes 15 km/h feletti sebességnél kirajzolni. A mellékelt 18650-es elemmel működő, mozgásra induló és vízálló eszköz 15-20 óra működési időt ígér, mielőtt cserélni kellene az áramforrást. 
 
Link >> 
Kuponkód: DIY 
 
3.) Villás maghőmérő grillezéshez 
 
A grillezés mesterei 2250 forint ellenében vásárolhatnak digitális maghőmérővel ellátott húsvillát a nyári sütögetésekhez. A 2 darab AAA elemmel működtethető eszközön beállítható, hogy milyen húst sütünk éppen, és beleszúrás után képes megmondani annak belső hőmérsékletét, illetve 4 fokozatban jelzi, hogy nyers-e még, vagy már megsült. 
 
Link >> 
Kuponkód: BBQ 
 
4.) JJRC H20 hexakopter 
 
A jó idővel eljött a reptethető, távirányítós játékok ideje is. Az utóbbi évek egyre népszerűbb eszközei pedig a multirotoros gépek, más néven drónok. Kínából rendelve nevetséges árakon kapni remek darabokat, ékes példája a JJRC H20-as modell. A hexakopter nevéből adódóan egy 6 rotoros drónt takar, mely 5400 forintos áron kapható, így ideális darab kezdők számára. A 360°-os fordulásokon és a hazatérés funkciókon felül körülbelül 6-8 perc játékidőt ígér a gyári akkumulátorral, de ez cserélhető, és vásárolható bele nagyobb kapacitású is. 
 
Link >> 
Kuponkód: JJRC 
rendeljkinait.blog.hu
2016.07.05
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.