Kedvenc helyek

Kiszivárgott Lana Del Rey videója

Valaki kiszivárogtatta a YouTube-ra Lana Del Rey Honeymoon videóját. Az énekesnő egy évvel korábban tett közzé az Instagramon előzetest, de a videót soha nem publikálta.
 
Lana Del Rey 2015-ös Honeymoon című albumához készített videoklippet, amit soha nem publikált. A tavaly készült videó most felkerült a netre, így mindenki számára elérhető lett Lana eddig publikálatlan klipje.  
 
Az énekesnő majdnem egy éve osztott meg a közösségi média oldalakon előzetest a készülő Honeymoon videóról. Lana állítása szerint a videót azért nem ő maga publikálta, mert nem tartotta elég jónak, érdekesnek.  
 
A hírek szerint az énekesnő ismét a stúdióban dolgozik a következő albumán.  
 
(nme.com)
2016.07.05
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.