A Warcraft nem tarolt a mozikban, vajon az Assassin’s Creednek sikerül?

Miután a Warcraft sem tudott egyértelmű sikert aratni, és erősen megosztotta a népet, vigyázó szemünket az Assassin’s Creedre kell vetnünk, ugyanis ez lesz a következő komolyabb számítógépes játék, amit filmre adaptálnak.
A Ubisoft nem akarja elkövetni azt a hibát, hogy a film túlságosan hűséges lesz a játékhoz, de annak rajongóin kívül senkihez sem szól, ezért az alkotóknak megengedte, hogy teljesen saját sztoriban gondolkodjanak, a játékokat csupán ötletadónak használva. Ez talán nem is akkora baj, ha már azt a Michael Fassbendert választották főszereplőnek, aki életében nem játszott egyetlen Assassin’s Creed játékkal sem, mégis ő hozott magának rendezőt és női főszereplőt (Justin Kurzel és Marion Cotillard) egyik előző filmjéből, a Macbethből. Kurzel már csak azért is tűnik jó választásnak, mert a régimódi trükkök és kaszkadőrmutatványok híve a CGI-dömping helyett. A stáb a forgatás során nem volt szerencsés, ugyanis Máltán egy hatalmas vihar teljesen szétverte a díszleteket, ez pedig jócskán növelte a költségeket, és lassította a munkálatok tempóját. 
 
A sztori szerint a bűnöző Callum Lynchet Az Abstergo Industries egyenesen a kivégzéstől menti meg. Ezek a modern templomos lovagok ráveszik emberünket, hogy részt vegyen az úgynevezett Animus Projektben, és újra átélje egy őse, Aguilar de Nerha emlékeit, aki bérgyilkosként dolgozott a spanyol inkvizíció idején. Ahogy Lynch kapcsolatba lép az emlékekkel, rájön, hogy ezekkel együtt a korabeli bérgyilkosok különleges képességeit is megkapja. 
 
Hazai bemutató: december 
 
2016.07.11
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:15
Barátom, Róbert Gida
amerikai családi film, 2018
18:25
Fehér Isten
magyar filmdráma, 2014
18:45
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
18:50
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.