A Warcraft nem tarolt a mozikban, vajon az Assassin’s Creednek sikerül?

Miután a Warcraft sem tudott egyértelmű sikert aratni, és erősen megosztotta a népet, vigyázó szemünket az Assassin’s Creedre kell vetnünk, ugyanis ez lesz a következő komolyabb számítógépes játék, amit filmre adaptálnak.
A Ubisoft nem akarja elkövetni azt a hibát, hogy a film túlságosan hűséges lesz a játékhoz, de annak rajongóin kívül senkihez sem szól, ezért az alkotóknak megengedte, hogy teljesen saját sztoriban gondolkodjanak, a játékokat csupán ötletadónak használva. Ez talán nem is akkora baj, ha már azt a Michael Fassbendert választották főszereplőnek, aki életében nem játszott egyetlen Assassin’s Creed játékkal sem, mégis ő hozott magának rendezőt és női főszereplőt (Justin Kurzel és Marion Cotillard) egyik előző filmjéből, a Macbethből. Kurzel már csak azért is tűnik jó választásnak, mert a régimódi trükkök és kaszkadőrmutatványok híve a CGI-dömping helyett. A stáb a forgatás során nem volt szerencsés, ugyanis Máltán egy hatalmas vihar teljesen szétverte a díszleteket, ez pedig jócskán növelte a költségeket, és lassította a munkálatok tempóját. 
 
A sztori szerint a bűnöző Callum Lynchet Az Abstergo Industries egyenesen a kivégzéstől menti meg. Ezek a modern templomos lovagok ráveszik emberünket, hogy részt vegyen az úgynevezett Animus Projektben, és újra átélje egy őse, Aguilar de Nerha emlékeit, aki bérgyilkosként dolgozott a spanyol inkvizíció idején. Ahogy Lynch kapcsolatba lép az emlékekkel, rájön, hogy ezekkel együtt a korabeli bérgyilkosok különleges képességeit is megkapja. 
 
Hazai bemutató: december 
 
2016.07.11
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:05
Cecelia Ahern: Két lépés a menny
német romantikus film, 2013
18:25
Egy utolsó üzlet
finn film, 2018
18:40
V mint vérbosszú
amerikai-német politikai thriller, 2005
18:45
A lövés utáni csend
német film, 2000
18:50
Bűnvadászok
olasz akcióvígjáték, 1977
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.