Kedvenc helyek

Kesha dobta a vádat producere ellen

Nem harcol többet a bíróságon a popénekes, Kesha, akiről az elmúlt hónapokban csak a szexuális zaklatásával kapcsolatos híreket lehetett hallani.
 
Kesha visszavonta a Los Angeles-i bíróságon producere, Dr Luke beperlését. Az énekesnő úgy tűnik, feladja a harcot a Sony-val is, 28 új dalt ígért a zenei cégnek. 
 
Habár a szexuális és érzelmi abúzus ellen tett feljelentését visszavonta az énekesnő, a zenei karrierével kapcsolatos pert New York-ban folytatni fogja. Kesha ügyvédje szerint az énekesnő azért dobta a Dr Luke elleni pert, hogy jobban tudjon fókuszálni a másik, most is folyó perre. 
 
Keshának valószínűleg hamarosan új lemeze fog megjelenni, 28 új dalt készített a Dr Luke által irányított Kemosabe Records-nak, ami a Sony tulajdona. 
 
(theguardian.com)
2016.08.03
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.