Ernelláék Farkaséknál

est.hu:
9/10
|
olvasói
7/10 (99)
Ernelláéknál betelik a pohár, a kevés mindenüket pénzzé téve maguk mögött hagyják az országot, és meg sem állnak egy skóciai farmig. Ahonnan aztán egy év után hazatérnek a nagy semmibe.
Jobb híján Ernella húgáéknál húzzák meg magukat, és mivel náluk sincs minden rendben, Farkas, a sógor mosolya nem egészen őszinte. A lakás nagy és tágas, akár el is férne benne ennyi ember, de az a sok negatív dolog, amit mindenki magával cipel, szétfeszíti a falakat, és már egynapnyi kényszerű együttélés után felszínre törnek a régi sérelmek. A mindannyiunk életében jelenlévő kis drámák összeadódnak és egymásra rakódnak.
 
Hajdu Szabolcs alacsony költségvetéssel, pár hét alatt a saját lakásában, részben a saját családjával forgatta le a színdarab formájában már létező történetet. Az alkotás végtelenül őszinte és valóságos, egyben ékes bizonyítékul szolgál arra, hogy kevésből is lehet sokat adni a nézőknek.
Hujber
2016.09.22
|
magyar filmdráma, 80 perc, 2016
Ernelláék skóciai munkás évük után váratlanul állítanak be rokonaik, Farkasék budapesti lakásába, és a két család közti konfliktusok gyorsan előkerülnek.
Rendező:

Hajdu Szabolcs

Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2016. szeptember 29.
(8 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.