Disznó virslik, hamvas bucik

Mocskos szájú, szerelmes virslikről filmet készíteni nem magától értetődő ötlet. – Valószínűleg ez a legvadabb dolog, amit valaha csináltunk, pedig már háborút is robbantottunk ki majdnem – büszkélkedett Seth Rogen...
...a Virsliparti (Sausage Party, hazai bemutató: október 6.) című animációs film kitalálója, írója és főszereplője, egy bucija után vágyakozó hotdogvirsli hangjának kölcsönzője, aki egyik legutóbbi vígjátékával halálra sértette Észak-Korea minden vezetőjét
 
Az újságírók azt is megtudhatták tőle, hogy legelőször a film címe volt meg, és mert az sok haverjának tetszett, elkezdett gondolkodni azon, hogy milyen történetet rakhatna mögé. Eleinte csak egy csapat haver hülyéskedéseit akarta megfilmesíteni. 
 
– Egyszer együtt lógtunk Jonah Hill-lel, és az ő ötlete volt, hogy lehetnének igazi virslik a főszereplők... attól kezdve ez volt a kedvenc filmtervünk. Mert ha belegondol az ember, az ételek titkos élete tényleg borzasztó: szeretjük őket, aztán mégis megesszük őket! 
IC Press
2016.08.30
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.