Rendelj kínait - 2. rész

Ezúttal egy 4K felbontású akciókamerát és egy hőmérsékletre reagáló világító csapfejet mutatunk be nektek. Szó esik még sokak kedvencéről, a távvezérelhető RGB LED-ről, és természetesen az utóbbi idők legnagyobbat robbant fejlesztése, a VR szemüveg sem maradhat ki az olcsó kínai kütyüket bemutató sorozatunkból.

Kapcsolódó cikkek

1.) Andoer 4K felbontású akciókamera 
 
Az Andoer legújabb terméke 13 000 forintos áron kínál 4K felbontást. Bár a gyártó nem siet feltüntetni, a szenzor jó eséllyel interpolációval hozza ki az extrém magas felbontást, ugyanis más gyártók az ár többszöröséért kínálják ugyanezeket a funkciókat. A specifikáció szerint 4K felbontáson 25 fps, 2K-n 30 fps, ez alatt pedig 60 fps képkockasebességű videók készíthetők, míg fotók maximum 16 MPx-es felbontásban.
 
A 2K és 4K felvételekhez természetesen szükséges egy Class10 sebességű memóriakártya is, mivel a hatalmas felbontás hatalmas fájlméreteket is jelent. Legfeljebb 64 GB-os microSD memóriakártyát fogad be, amire H.264 videotömörítéssel, .MOV formátumban írja a tartalmat, így 64 GB-ra igazán sok felvételt készíthetünk. A 30 méterig vízálló eszköz számtalan kiegészítővel érkezik (pl. vízálló tok, kábelek, rögzítő csatok, védőtok, stb.), így rögtön használatba vehető. 173°-os látószöggel rendelkezik alapbeállítás szerint, de a halszemhatás általában szoftveresen módosítható hagyományos látószögre. További előnye, hogy iOS és Android alapú okostelefonokról egyaránt távvezérelhető wifi hálózaton keresztül, így nem is kell feltétlenül kézbe venni az irányításhoz. Kézben tartva egy 2” méretű LCD kijelzőn követhetjük a felvett tartalmat, illetve itt ellenőrizhetjük a beállításokat is. Szerencsére elérhető a timelapse és lassított felvételi mód is. A 900 mAh-s akkumulátor körülbelül 90 percnyi felvételt ígér maximális felbontáson, ami nem kifejezetten sok, de lévén, hogy cserélhető, érdemes lehet pótakksik után nézni.  
 
Link >>
Kuponkód: 4KCAM 
 
2.) VR szemüveg bluetooth vezérlővel 
 
Az utóbbi idők legnagyobbat robbant fejlesztése a virtuális valóság (VR) ipar, mely elérte a mobilos piacot is. A 4.0 - 6.0” képernyőátló közötti telefonokat befogadó VR Box az egyik legnépszerűbb darab a kategóriában, mivel minden applikáció letölthető a Play áruházból, amire a működtetéshez szükségünk lehet. A szemüveghez tartozék a beépített akkumulátorral ellátott bluetooth kézi vezérlő, mely körülbelül 20 órányi folyamatos játékra szolgáltat elegendő energiát. Az ára miatt remek választás a VR világgal ismerkedők számára, ugyanis cakkpakk 5800 forintot kérnek érte. 
 
Link >> 
Kuponkód: VR 
 
3.) Távvezérelhető RGB LED 
 
Ha már úgyis RGB LED-eknél tartunk, a Kínából vásárlók másik örök kedvence a távvezérelhető RGB égő. A példátlanul nagyszámú vásárlás miatt alacsony, 2600 forintos áron adják távvezérlővel együtt. Az E27- es, hagyományos foglalatba tekerhető égő távirányítója sajnos elem nélkül érkezik, de 16 különböző szín kikeverését teszi lehetővé, nem beszélve a 3 előre beállított színváltó programról és a sok fokozatú fényerőszabályozásról. Mivel csak 8W-ot fogyaszt, ezért kis fényerejű, és nyugodtan üzemeltethető akár egész éjszaka is, mivel 365 teljes napnyi működés után is csak 3000 forintos számlát generál.  
 
Link >>
Kuponkód: E27 
 
4.) Hőmérsékletre reagáló világító csapfej 
 
A mindössze 1400 forintos áron kínált, hőmérsékletre színt váltó csaptelep a kezdő rendelők nagy kedvence, ugyanis olcsó, apró, könnyen beüzemelhető és nagyon buli. Az RGB LED-del szerelt termékben a legjobb, hogy nem elemmel működik, a víz áramlásából szerzi az energiát a működéshez. Hideg (31°C alatt) vízre kéken, melegre (32 – 43°C) zölden, forróra (44°C felett) pedig pirosan világít, így kisgyermekes családoknál is előnyös lehet egy-egy csapfej beszerzése, már csak a móka kedvéért is.  
 
Link >> 
Kuponkód: — 
rendeljkinait.blog.hu
2016.10.04
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.