Fiatal álmok - 2. rész

Dávid, 22 éves, nemzetközi gazdálkodást tanul
És Te mihez kezdenél, ha elvinnéd a főnyereményt? Tedd próbára szerencsédet az Okoslottóval!

Dávid

 

22 éves

 

nemzetközi gazdálkodást tanul

Kapcsolódó cikkek

Mik a legfontosabb dolgok az életedben? 
 
Elég sok minden… a családom, a barátaim, boldogság, sport, karrier és az autók. 
 
Milyen célokat tűztél ki magadnak a következő 20-30 évre? 
 
Mindenképpen szeretnék egy saját vállalatot legkésőbb negyvenéves koromra. Nagyjából kamasz koromban találtam ki, hogy cégvezető szeretnék lenni, mert nagyon érdekel az üzleti világ, és azt hiszem, én akkor tudnék a leglelkesebben és leghatékonyabban dolgozni, ha a saját terveimet valósíthatnám meg, és nem mások parancsait kellene teljesítenem. De ez persze még odébb van, először az egyetemet fejezem be, aztán munkába állok – reményeim szerint egy autóipari vállalatnál. 
 
Mihez kezdenél, ha megnyernéd a főnyereményt az Ötöslottón? 
 
Biztos rendeznék egy hatalmas bulit! De komolyra fordítva a szót: megvalósítanám az álmunkat a testvéremmel. Nálunk az egész család autórajongó, az old timerektől a legújabb sportkocsikig mindenért odavagyunk. A bátyám járműmérnöknek tanul, és az elektromos autók tervezésével és fejlesztésével foglalkozik, egyelőre csak hobbiszinten. Hihetetlenül boldogok lennénk, ha már ilyen fiatalon alapíthatnánk egy ezzel foglalkozó vállalatot! Én a műszaki részéhez kevésbé értek, de az ügyvezetés éppen nekem való dolog. 
Promóció
2016.10.06
|


Játék
Ha valaki tisztában szeretne lenni vele, mit jelent a progresszív rock/metál a 2010-es években, annak Plinit ajánlanánk a figyelmébe.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.