Fiatal álmok - 1. rész

Noémi, 19 éves, szociális gondozónak tanul
És Te mihez kezdenél, ha elvinnéd a főnyereményt? Tedd próbára szerencsédet az Okoslottóval!

Noémi

 

19 éves

 

szociális gondozónak tanul

Mik a legfontosabb dolgok az életedben? 
 
Nagyon fontosak számomra a szeretetteljes kapcsolatok, a béke a környezetemben és az egész világon, a környezettudatosság, a társadalmi felelősségvállalás. Emellett a kutyák és a forró csoki… 
 
Milyen célokat tűztél ki magadnak a következő 20-30 évre? 
 
Az egyetem elvégzése után szeretnék pár évet eltölteni valamelyik skandináv országban, hogy a gyakorlatban is lássam, hogy hogyan szervezik ott a szociális gondozást, és hogy mitől olyan eredményes. Ezután viszont hazajönnék, hogy itthon hasznosítsam a tapasztalataimat. Leginkább a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatása foglalkoztat, de érdekelnek például a leszakadt településeket fejlesztő projektek is. 
 
Mihez kezdenél, ha megnyernéd a főnyereményt az Ötöslottón? 
 
Hűha, nagyon örülnék neki, ugyanakkor remélhetőleg nem felejteném el, hogy ez mekkora felelősséggel jár. Biztos magamra és a családomra is fordítanék valamennyit a nyereményből, de a legnagyobb részét jótékony célokra költeném. Valószínűleg létrehoznék egy alapítványt, ami szegény gyerekeknek szervezne szórakoztató informatikai oktatást, mert ezen a területen rengeteg hiányszakma van, és így nemcsak a gyerekek jövőbeli boldogulását segíthetném, hanem az ország munkaerőpiacának is jót tennék. 
Promóció
2016.09.22
|


Játék
Paula Hawkins nagy sikerű regénye alapján készült A lány a vonaton című lebilincselő thriller, melyet nézve borzongani fogsz az izgalomtól!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.