Nem spóroltak semmin a John Wick-folytatás készítői

A legendás bérgyilkos, John Wick visszatér, hogy segítsen egy volt bérgyilkos társának átvenni az uralmat egy titkos nemzetközi bérgyilkosokból álló szövetség felett, csakhogy akadnak néhányan, akiknek ehhez lesz egy-két keresetlen szava és golyója.
Az első John Wick-film alig húszmillió dollárból készült, és több mint nyolcvanat hozott, szóval a folytatás törvényszerű volt. Szerencsére nemcsak Keanu Reeves tért vissza a John Wick: Chapter 2 című filmben, hanem Chad Stahelski rendező is, aki az első előzetes alapján ezúttal látványosan nagyobb büdzséből gazdálkodhatott. 
 

 
A Lionsgate hivatalosan a tavalyi Cannes-i Filmfesztiválon kezdte árulni a filmjogokat, és gyakorlatilag előre annyi pénz jött össze, hogy már ebből könnyedén ki tudták fizetni a film teljes költségvetését. A spórolós stábok általában a New York-i helyszíneket más városokban (főként Torontóban) szokták felvenni, csakhogy a John Wick gárdája most semmin nem spórolt, így a filmben nemcsak eredeti New York-i, hanem eredeti római helyszíneket is láthatunk majd.
 
A forgatás tavaly október végén kezdődött, olyan új nevek közreműködésével, mint Laurence Fishburne (aki a Mátrix után ismét Keanu Reeves oldalán szerepel) vagy Peter Stormare, és a Lionsgate stúdó annyira biztos a sikerben, hogy ezzel párhuzamosan elkezdte előkészíttetni a forgatókönyvet egy lehetséges harmadik epizódhoz.  
 
Hazai bemutató: 2017. február 
 
 
2016.10.24
|
(4 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:20
Millió dolláros bébi
amerikai filmdráma, 2004
18:40
Pokolfajzat
amerikai akciófilm, 2004
18:45
Cliffhanger - Függő játszma
amerikai akciófilm, 1993
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.