Fiatal álmok - 3. rész

Adrián, 27 éves, nyelvtanár
És Te mihez kezdenél, ha elvinnéd a főnyereményt? Tedd próbára szerencsédet az Okoslottóval!

Adrián

 

27 éves

 

nyelvtanár

Mik a legfontosabb dolgok az életedben? 
 
Az utazás, a különböző kultúrák és a világ megismerése. Érdekes, hogy ez a szenvedély viszonylag későn lépett az életembe, de talán pont azért szerettem ennyire bele a folyamatos világjárásba, mert 23 éves koromig alig hagytam el Magyarország területét. 
 
Milyen célokat tűztél ki magadnak a következő 20-30 évre? 
 
Egyszerűen csak szeretném folytatni ezt a csodás életmódot, amit mostanra kialakítottam: online tanítok angolt és spanyolt, így nem vagyok kötve egy helyhez sem, és akkor kelek útra, amikor csak akarok. Számos helyre el szeretnék még látogatni – Afrikában még nem is jártam! –, és könyvet is tervezek írni az élményeimről. 
 
Mihez kezdenél, ha megnyernéd a főnyereményt az Euro Jackpoton? 
 
Talán nem okozok nagy meglepetést, ha azt mondom: utaznék! Még többet és jóval komfortosabban. De mivel nagyon sok pénzről van szó, létrehoznék egy alapítványt is, amin keresztül kalandvágyó és ambiciózus fiatalokat támogatnék, hogy ők is bejárhassák a világot, és ezáltal egy picit nyitottabbá tegyük ezt a nagyon zárkózott, magába forduló országot.  
Promóció
2016.10.26
|


Játék
A Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem) című világhírű japán manga-, illetve animesorozat élő szereplőkkel, hollywoodi szakemberek által kezelésbe véve tér vissza a mozivászonra és kápráztatja el a nézőket idén tavasszal.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.