Fiatal álmok - 4. rész

Lilla, 21 éves, kereskedelmet és marketinget tanul
És Te mihez kezdenél, ha elvinnéd a főnyereményt? Tedd próbára szerencsédet az Okoslottóval!

Lilla

 

21 éves

 

kereskedelmet és marketinget tanul

Mik a legfontosabb dolgok az életedben? 
 
Az egyszerű, mégis megismételhetetlen és csodás pillanatok, mint például a hétvégék a családommal és a barátaimmal, amikor együtt sütünk-főzünk, beszélgetünk, társasjátékozunk, filmezünk… 
 
Milyen célokat tűztél ki magadnak a következő 20-30 évre? 
 
Miután lediplomázom, szeretnék egy cukrászképzést is elvégezni. Óvodáskorom óta imádok sütni, és azt mondják, nem is megy rosszul… Számomra az édességkészítés (és fogyasztás!) az egyik legörömtelibb dolog a világon. Nagyon boldog lennék, ha harmincéves koromra nyithatnék egy saját cukrászdát, ahol nemcsak finom, hanem egyben egészséges süteményeket kínálnánk, hiszen borzasztóan fontos, hogy ne mérgezzük magunkat mesterséges anyagokkal. 
 
Mihez kezdenél, ha megnyernéd a főnyereményt az Euro Jackpoton? 
 
Akkor természetesen azonnal megnyitnám a cukrászdámat, de egy jótékony koncepcióval: gondoskodnék róla, hogy időnként mindenki részesülhessen egy kis hétköznapi örömben, ne csak azok, akiknek sok pénze van. Lehet, hogy nem tűnik világmegváltó célnak, de én hiszek benne, hogy az ilyen pozitivitást terjesztő kezdeményezések hihetetlen energiákat képesek felszabadítani. 
 
Promóció
2016.10.28
|


Játék
A Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem) című világhírű japán manga-, illetve animesorozat élő szereplőkkel, hollywoodi szakemberek által kezelésbe véve tér vissza a mozivászonra és kápráztatja el a nézőket idén tavasszal.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.